Naslovna VESTI PSI KAKVA ZAHVALNOST: FOTOGRAFIJA psa, kog su upravo spasili iz azila, SRUŠILA INTERNET!

KAKVA ZAHVALNOST: FOTOGRAFIJA psa, kog su upravo spasili iz azila, SRUŠILA INTERNET!

0
ZAHVALNOST petface

Kada je Šenlej Hatson Kirk videla sliku psa, Gregorija, na listi za eutanaziju u prihvatilištu u Ohaju, znala je da mora nešto da uradi. Maleni bigl je pronađen je sam, najverovatnije napušten od strane svojih vlasnika, jer je izgledao poptuno zdrav.

U skloništu, tokom zdravstvenog pregleda i procene ponašanja, test na srčanog crva bio je pozitivan. Dok je dvogodišnji pas bio pun energije i izuzetno prijateljskinastrojen prema svima, zbog njegovog medicinskog problema, on je naveden kao “SAMO ZA UDOMLJAVANJE”. Da ga do 3. maja niko nije udomio, nažalost, pas bi bio eutanaziran!

ZAHVALNOST petface

Srećom za Gregorija, Kirk i njen muž Džoi su osnivači jednog Udruženja, koje se bavi spašavanjem pasa, i znali su da je taj pas njihov!

Reakcija ženke koja je upravo udomljena – SRUŠILA INTERNET!

Odmah smo odlučili da mu spasimo život, ne misleći da će on znati da pokaže zahvalnost. Međutim, pogrešili smo, rekla je Šenlej!

ZAHVALNOST petface

Dok je ona ostala kod kuće, kako bi brinula o ostatku spašene ekipe, njen muž je otišao po malenog bigla! Dok su se vozili natrag, na putu ka kući, Džoi je odlučio da napravi nekoliko „selfija“ i pošalje ih Šenlej, kako bi i ona videla svog novog prijatelja!

KAKVA REAKCIJA: Od zbunjenosti do sreće, to su emocije udomljenog psa!

Iako je Gregori prvi put tada video i upoznao Džoija, želeo da bude što bliže svom novom prijatelju tokom dvosatne vožnje! Iako vezan sigurnosnim pojasom, Gregorijev povodac je bio dovoljno dugačak kako bi mogao da stigne do Džoijevog ramena. Kada je Šenlej primila fotografije, nije mogla da veruje u ono što je videla.

ZAHVALNOST petface

Poslao mi je tri fotografije, a na poslednjoj, mali Gregori se naslonio glavom na njegovo rame, kao da je želeo da kaže: „Spasio si mi život. Znao sam da ću umreti u tom skloništu, ali ste me spasili danas. Kako d avam zahvalim“. I sam pogled u njegovim očima govori – zahvalnost, zahvalnost i ljubav, kaže Šenlej!

Preslatki bigl se srećno oporavlja u kući porodice Kirk, a fotografija njegove zahvalnosti obišla je svet!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMA BRAVO: Prva dama Brazila bez razmišljanja skočila u jezero i spasila psa!
Sledeći tekstBEOGRAD: Vozač na liniji 27 nije dozvolio ženi sa psom od 5kg da uđe, a komentari su RAZLIČITI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime