Naslovna VESTI PSI ZAJEDNO I U SMRTI – Pas nije izdržao gubitak vlasnika, preminuo posle...

ZAJEDNO I U SMRTI – Pas nije izdržao gubitak vlasnika, preminuo posle 15 minuta.

0
najtužnija priča dana

Nero je francuski buldog koji je bio uz svog vlasnika sve dok ovaj nije izgubio bitku sa rakom. Nero nije mogao da izdrži gubitak voljene osobe i uginuo je samo 15 minuta pošto je mladić umro. Nero je odlučio da ostanu zajedno i u smrti.

najtužnija priča dana

Stjuart Hačinson je 25-šnjak kome su lekari 2011. godine dijanostifikovali rak na mozgu. I pored impresivne borbe lekara i samog mladića protiv užasne bolesti, rak se proširio na kosti i karlicu. Hemoterapije i hirurške intervencije nisu dale zadovoljavajuže rezultate. Rak je napredovao.

Pročitajte i ovo: PSI ZASLUŽUJU BOLJE LJUDE! – Ostavljena sa 18 godina!

Za sve to vreme Nero je bio uz svog čoveka. Bio mu je neverovatna podrška i pomoć da se izbori u najtežim trenucima. Nero i Stjuart su bili nerazdvojni. Iako je porodica Hačinson imala još dva psa, Nero je bio najprivrženiji Stjuartu.

najtužnija priča dana

Stjuart se sa porodicom preselio u majčin dom kako bi poslednje trenutke život proveo sa majkom. Tog kobnog dana kada je Stjuart izgubio najvažniju bitku u životu Danijeli, njegovoj majci su se polomile naočare. Otac se ponudio da joj pronađe drugi par naočara kako se ona ne bi odvajala od bolesnog sina. Kada je ušao u kuću, primetio je da nešto nije u redu sa Nerom. Znajući koliko je verni pas važan sinu odmah ga je odneo kod veterinara.

najtužnija priča dana

Pročitajte i ovo: TUŽAN JE! – Boletu je umro vlasnik, sada mu je potreban novi dom!

Veterinar je utvrdio da postoji problem u Nerovoj kičmi ali nije uspeo da mu pomogne. Mladi Stjuart je u međuvremenu preminuo, a veterinari su na svoj užas shvatili i da je Nero uginuo iako je ranije bio zdrav. Kasnije se utvrdilo da je Nero umro 15-tak minuta pošto je umro i njegov Stjuart.

najtužnija priča dana

Neki misle da se radi bizarnoj slučajnosti. Ali mnog je više onih koji veruju da u ovoj priči ima nešto mnogo „više“. Čini se da je veza između bolesnog mladića i njegovog ljubimca bila tolika da je za Nera ovaj gubitak bio previše bolan. Čini se da je odlučio da ostane sa Stjuartom i posle smrti. Da se ne razdvajaju ni posle odlaska sa ovog sveta. A ovaj svet nije pokazao previše milosti mladom Stjuartu. Nadamo se da su ova dva prijatelja sada našli mir na mnogo boljem mestu.

najtužnija priča dana

Izvor:  fascinatingthings.net

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTUŽAN JE! – Boletu je umro vlasnik, sada mu je potreban novi dom!
Sledeći tekstNAJDUŽA NOĆ! – Beba preživela u leglu štenaca sa kujicom koja nije pravila razliku.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime