Naslovna VESTI PSI ZAJEDNO NEUSTRAŠIVI: Žena koja se boji pasa usvojila je psa koji se...

ZAJEDNO NEUSTRAŠIVI: Žena koja se boji pasa usvojila je psa koji se boji ljudi

0
zajedno neustrašivi, petface

Tereza Huang podelila je svoju dirljivu priču o tome koliko je ljubav jača od straha, a za samo nekoliko dana videlo ju je više od milion i po ljudi na mrežama.

Terezu je dva puta ujeo pas, pa je zbog toga veći deo života imala veliki strah od pasa. Sve dok nije upoznala Bua – psa iz skloništa koji se boji ljudi. Ovo je bio savršeni spoj, gde su oboje prevazilazili svoje strahove.

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

Tokom nekoliko godina zajedničkog života oboje su išli malim koracima, sa puno razumevanja i ljubavi kako bi se izborili sa dotadašnjim strahovima.

Tereza kaže da ponekad još uvek ne može da poveruje da ima psa i koliko ga voli. Kaže da ga voli baš zbog toga kakav je i da joj je potpuno promenio život i doneo toliko sreće, radosti i ljubavi.

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

Iako je njen momak ubeđivao nekoliko puta da uzmu psa, njen strah je pobeđivao. Ideja da usvoji psa javila se pre nekoliko godina, nakon što je par dana čuvala sestrinog ljubimca. Dugo je istraživala, gledala razna prihvatilišta dok nije došla do Bua, koji se tada zvao Pačes i živeo u Niagara Dog Rescue prihvatilištu.

zajedno neustrašivi, petface

Pri prvom susretu Bu je bio veoma stidljiv i krio se iza žene iz prihvatilišta, ali već nakon petnaestak minuta izvirio je da pogleda u Terezu, što je žena koja je brinula o njemu okarakterisala kao veliki uspeh i znak da mu se Tereza svidela. Terezi je to bio znak da je baš on pas za nju i da se ne vraća kući bez njega.

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Bu idalje ima strahove od buke i drugih ljudi, kao što i Terezi nije svejedno u prisustvu drugih pasa, ali njihova uzajamna ljubav je velika i to im je najbitnije.

PONOVO MASOVNO TROVANJE ŽIVOTINJA: 16 leševa pronađeno u blizini Bačke Topole (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRUGAČIJA SUDBINA: Istraživači usvajaju laboratorijske pse
Sledeći tekstFRANCUSKA: Dozvoljeno usvajanje životinja tokom pandemije! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime