Naslovna VESTI PSI Govorili su da Grofa treba uspavati, da je osoba koja se bori...

Govorili su da Grofa treba uspavati, da je osoba koja se bori za njega monstrum, ali ZAJEDNO SU USPELI!

0
zajeno su uspeli petface

Ovo je priča o Grofu, psu koji je uspeh, ali možda i neuspeh. Kao beba je oboleo od nervnog štenećaka, a sada ima i epi napade. Svi su za njega govorili da treba da se uspava, ali postojao je neko ko nije želeo da odustane od njega.

PROČITAJTE I: 

POLOMLJENA NOGA, REBRA, BAČEN U SMEĆE, tako su se prema njemu ophodili!

-Grof, jedan od mojih najvećih uspeha, ili neuspeha, nisam više sigurna. Kao bebiron oboleo od nervnog stenećaka, iako su me savetovali da ga uspavam, nazivali monstrumom što mučim i njega i sebe. Grof je uglavnom dobro jeo, i meni je to bio dovoljan znak da želi da živi, napisano je na Fejsbuk stranici Udruženja Zoi iz Busija.

zajeno su uspeli petface

Četrdeset dva dana je Grof pored vidnih i jakih tremora, plakao 24 sata dnevno. Osoba koja ga je negovala, ne zna koliko je spavala, ali zna da je on spavao manje.

-Pričala sam mu u tim besanim noćima da mora da živi, da će biti bolje i da će mi jednog dana slati sličice: „Grof nasmejan u svom domu“. I izborili smo se, i on i ja. Danas spavamo dobro, on i bolje od mene, ali ne stižu meni njegove sličice, niti je Grof nasmejan u svom domu. Ne želim, ali gubim nadu, da u Srbiji postoji Grofova porodica, da postoji neko sa dovoljno velikim srcem i u njemu malko mesta za njega, stoji na stranici Udruženja Zoi.

Danas Grof ima oko 3 godine, u međuvremenu je imao nekoliko epi napada, ima 20 kilograma. Kao sećanje na ružne dane ostao je tremor zadnjih nogu, normalno funkcioniše i osim lekova (kepra 250 mg i fenobarbiton) nema posebnih potreba. Vakcinisan protiv zaraznih bolesti, kastriran, ne buni se čak ni kad mu se stavi povodac.

Sve što mu treba je ljubav i briga o njemu, ali izgleda da nikoga na svetu nema ko bi mogao da mu pruži tako nešto 🙁

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.