Naslovna VESTI PSI Pevačica zaključala bebu u kolima, pa okrivila pse!

Pevačica zaključala bebu u kolima, pa okrivila pse!

0
zaključala bebu petface

Keri Andervud svetu je postala poznata nakon pobede u „Američkom idolu“, ali i nakon nedavne scene kada je zaključala bebu u kolima, pa okrivila pse za to!

Kako prenosi „Time“, pevačica Keri Andervud se našla u jako neprijatnoj situaciji i na udaru kritika, nakon tvita:

– Kad tvoji psi uspeju da zaključaju sebe, sve tvoje stvari i bebu u kolima, pa moraš da razbiješ prozor da bi ušla.

Naime, kada je shvatila da je njen 4 meseca star sin Isaja ostao u sutomobilu, koji se pri tome zaključao, Keri je razbila prozor i spasila sina uz pomoć rođaka.

zaključala bebu petface

Kako su je svi osudili za to što je sina ostavila zaključanog u automobilu, pa potom i okrivila pse, ona je pokušala da objasni da je to moguće zbog specifičonsti brave i dodala kako je na kraju sve u redu, sem razbijenog prozora – naravno.

Međutim, iz jedne kompanije koja se bavi sigurnosnim bravama kaže da je ovo hrabri potez pevačice, jer je ustvari na neposredan način priznala ono što mnogi „guraju pod tepih“.

– Ovo je zapravo vrlo česta pojava, ali nemamo statistiku o tome koliko tačno slučaja zaključavanja u kolima imamo. Bitno je da dete nije povređeno. Dešava se – roditelji preduzimaju sve mere predostrožnosti, čine sve da bi zaštititli svoju decu, pa osiguravaju i brave iznutra. Spustite ključeve na sekund, trenutak nepažnje i eto..dete ostaje u kolima, rekli su iz ove osiguravajuće kompanije.

Ostaje nepoznato da li su se psi zaista “zaigrali”, ili je kako kažu iz kompanije ovo bio “mamin trenutak nepažnje”.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.