Naslovna VESTI MAČKE Mačići koji su zalepljeni lepkom, sada su razdvojeni i oporavljaju se!

Mačići koji su zalepljeni lepkom, sada su razdvojeni i oporavljaju se!

0
zalepljeni lepkom petface

Nedavno su u Atlanti, država Džordžija pronađena četiri mačeta. Dvoje njih su bili zalepljeni  lepkom jedno za drugo i nalazili su se u veoma lošem stanju.Srećom, sve se dobro završilo.

Pročitajte još: I mačići udomljeni sa ulice imaju pravo na pravilnu negu!

Nedavno su u jednoj poslovnoj zgradi pronađena četiri novorođena mačeta. Naime, svi oni zajedno nespretno su upali u zamku u kojoj se nalazio lepak. Svo četvoro su se zalepili jedni za druge, s tim da su dvoje od njih uspeli da se oslobode nakon izvesnog vremena. Ostalo dvoje su ostali danima zalepljeni lepkom jedno za drugo.

Pročitajte još: HITNO: Mačići vezani u kesi, bačeni u Dunav! Jedno preživelo treba pomoć!

zalepljeni lepkom petfaceUbrzo su ih pronašli iz Udruženja Angels Among Us Pet Rescue. Budući da se radilo o nedavno rođenim mačićima oni su i dalje zahtevali da se ručno hrane prehranom, kao zamenom za mačije mleko. O ovim pufnastim mališanima su zdušno brinuli zaposleni ovog Udruženja.

Prvobitno se verovalo da se radi o slučaju zlostavljanja životinja. Ipak, naknadno je utvrđeno da je posredi nešto drugo. Naime, nekoliko dana nakon što su fotografije mačića postavljene na društvene mreže, javio se i vlasnik zgrade u kojoj su mališani pronađeni. On je objasnio šta se zapravo dogodilo. On je postavio zamke za glodare koji su se nakotili u zgradi koju on poseduje. Njie ni slutio da će u ovoj lepljivoj zamci završiti mačići.

Pročitajte još: Govorili su da ovo mače neće preživeti, ali ono je odlučilo da ih demantuje!

zalepljeni lepkom petfaceSrećom, dva mačeta koja su bila zalepljeni lepkom jedno za drugo,zaposleni su uspeli da odvoje. Sada se ovih četvoro mališana uspešno oporavlja. Na sigurnom su, siti i voljeni, a sada jedino čekaju da naiđu porodice koje će im pružiti krov nad glavom.

DIVNOOOO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFOTO: Ovako smo se proveli na maratonu trčeći sa psima!
Sledeći tekstMario poklanja ova dva lepotanera – da li ih neko želi?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime