Naslovna VESTI PSI ŽALOSNO ŠTA PROŽIVLJAVA: Pronađen pas u Subotici kojem se KANAP UREZAO U...

ŽALOSNO ŠTA PROŽIVLJAVA: Pronađen pas u Subotici kojem se KANAP UREZAO U VRAT! (VIDEO)

0
zalosno sta prozivljava petface

Udruženja građana Anima Subotica oglasilo je juče jednog psa kojem je potrebna pomoć. Pas izgleda veoma loše, uz to mu se kanap kojim je bio vezan urezao u vrat. zalosno sta prozivljava

Rana od kanap se inficirala i napravila, dodatno veliki problem. 

-Hitno potrebna pomoć za lečenje ove napaćene duše. Ovaj mališa je mučen. Neko mu je vezao kanap oko vrata i jako ga stegao. Kanap mu se urezao u kožu i zagnojio. Samo on zna kakve je muke preživeo, navedeno je u opisu posta na društvenim mrežama koje je podelilo Udurženje građana Anima Subotica. 

PROČITAJTE I:

OVAJ ČOVEK IZ KRAGUJEVCA je nada za 700 pasa o kojima svakodnevno brine! (VIDEO)

PRONAĐENE U ŠIBLJU, A PRESLATKE SU: Ove dve slatkice su imale tešku sudbinu! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Pas je prestravljen i pun je spoljašnjih parazita. Prvi pregledi psa ne daju dobre rezultate, krvna slika je izuzetno loša…

-Mališa je pun buva i krpelja. Prestravljen je. Krvna slika mu je očajna. Ima anaplazmu i lečenje će trajati dugo. Danas je operisan u ambulanti T&T na Paliću, kastriran je, urađena je krvna slika, 4D test. Momentalno je kod njih u stacionaru i a terapiji. Sutra će dobiti i nexgard da se reši parazita. Hvala Neli Alilović i veterinarima iz T&T ambulante koji su ga uhvatili i prebacili u ambulantu, naveli su ljudi iz Udruženja građana Anime Subotica na svom Fejsbuk nalogu juče. 

Ovoj kuci za lečenje možete pomoći na sledeći načina: Procredit bank: Dinarski racun: 220-132755-12; Devizni racun: 40-305-00000296 IBAN: RS35 2204 0305 0000 0296 52, SWIFT: RCBRSBG; paypal: help.animals.anima@gmail.com.

Tužno je šta je pas proživeo!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.