Naslovna VESTI PSI ZANEMAREN, IZGLADNJIVAN, ŽIV ZAKOPAN! Devojka uhapšena zbog mučenja psa!

ZANEMAREN, IZGLADNJIVAN, ŽIV ZAKOPAN! Devojka uhapšena zbog mučenja psa!

0
pas koji je živ zakopan

Devojka B.O. nedavno je uhapšena i optužena za zlostavljanje životinja. Njen pas je tokom jednog meseca dva puta završio u azilu. Drugi put, pošto je bio živ zakopan!

pas koji je živ zakopan

Zdravlje mešanca Pepera se naglo pogoršalo posle prve posete veterinaru u lokalnom azilu. Devojka je imala najrazličitija opravdanja za takvo stanje. Na kraju, izjavila je da je pomislila da je ljubimac mrtav i odlučila je da ga sahrani. Međutim, istragom je utvrđeno da je Peper bila dugo zanemarivana i zlostavljana pre ovog gotovo tragičnog događaja.

Pročitajte i ovo: BEZ HRANE I VODE: Odani PAS ostao dve nedelje uz telo PLANINARA!

Prvi put, Peper je završila u azilu pošto su je pronašli službenici iz lokalne kontrole životinja. Po prijemu u azil ustanovljeno je da je ima mikročip i tako su došli do vlasnice. Peper su vratili mesec dana kasnije kada su je potpuno oporavili.

pas koji je živ zakopan

Međutim, samo par nedelja kasnije Peper je pronađena u stravičnoj situaci. Nepoznata osoba je obavestila kontrolu životinja o sumnjivom dešavanju u blizini jezerceta Kejp Rok.  Službenici su pronašli svežu humku a kada su razgrnuli zemlju zatekli su Peper. Zadnje noge su joj bile vezane rajsveršlusom.

pas koji je živ zakopan

Kada su uhapsili vlasnicu ona je negirala da je vezala noge ljubimici, a da ju je sahranila zato što je mislila da je uginula. Istražitelji su utvrdili povrede na zadnjim nogama. Neke od posekotina su bile toliko duboke da su provirivale kosti i tetive.

Pročitajte i ovo: VETERINAR HEROJ – Rizikuje život da bi spasao stotine životinja iz Ukrajine!

„Iznenađujuće, ona je super otporna i puna poverenja“, rekla je Trejsi Poston, izvršna direktorka za kućne ljubimce jugoistočnog Misurija. „Kao da zna da smo tu da joj pomognemo. Nakon tako lošeg tretmana, ponekad su uplašeni, a ona je zaista bila: „Shvatam, vi ste tu da pomognete.“

pas koji je živ zakopan

19-godišnja vlasnica se sada suočava sa optužbama za zlostavljanje životinja. Trenutno se nalazi u zatvoru. Perer se oporavlja od rana i posledica zlostavljanja i uskoro će početi da joj se traži pravi dom u kome će imati priliku da živi mirno i u sreći bez mučenja i izgladnjivanja.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBEZ HRANE I VODE: Odani PAS ostao dve nedelje uz telo PLANINARA!
Sledeći tekstGOLDI JE PREŽIVEO! Mučili ga drugi psi gotovo do smrti!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime