Naslovna VESTI ZAPAKOVANI I OSTAVLJENI: Ostavili su kutiju ispred jednih vrata, sa porukom da...

ZAPAKOVANI I OSTAVLJENI: Ostavili su kutiju ispred jednih vrata, sa porukom da je vlasnica bolesna…

0
zapakovani i ostavljeni petface

Kada su primetili kutiju ona je stajala ispred kancelarije dobrotvorne organizacije u Velikoj Britaniji prošle sedmice, oni nisu mislili ništa o tome u početku, dok nisu videli šta piše na njoj.

-RSPCA molim vas da nam nađete lep, novi dom. Naša vlasnica je loše i ne može više da se brine o nama, pisalo je u poruci na kutiji. 

U kutiji su bila tri morska praseta, napuštena i zbunjena. Osoba koja ih je pronašla kontaktirala je RSPCA, a sluzbenik za sakupljanje životinja Ričard Kar jer požurio da ih pokupi.

PROČITAJTE I:

Ostavljena kolica, a u kolicima – napušteni morski prasići!

-Ovi jadni morski prasići su ostavljeni u petak, pošle nedelje u jednoj prometnoj ulici, jer vlasnik nije više mogao da se brine o njima. Pronađeni su sa hranom i vodom, ali su prasići bili pod velikim stresom, a jedan od njih je ostajao bez dlake, što je bio rezultat parazita najverovatnije, napisao je u izveštaju Kar.

Kar je odveo morske prasiće veterinaru, gde su im tokom noći urađeni pregledi i ustanovljeno je da na sreću nemaju težih zdravstvenih problema, osim malih tegoba. Odveo ih je posle toga u RSPCA sklonište gde su odmah počeli da napreduju.

zapakovani i ostavljeni petface

-Oni se razvijaju dobro i postaju omiljeni kod osoblja. Zaposleni su ima dali i imena, Jona, Alan i Ričard, a dobri prasići su već pronašli dom, i to svi zajedno.

Radujemo se što je sve ovako prošlo. Divno, divno, divnoooo! 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.