Naslovna VESTI ZAPAKOVANI I OSTAVLJENI: Ostavili su kutiju ispred jednih vrata, sa porukom da...

ZAPAKOVANI I OSTAVLJENI: Ostavili su kutiju ispred jednih vrata, sa porukom da je vlasnica bolesna…

0
zapakovani i ostavljeni petface

Kada su primetili kutiju ona je stajala ispred kancelarije dobrotvorne organizacije u Velikoj Britaniji prošle sedmice, oni nisu mislili ništa o tome u početku, dok nisu videli šta piše na njoj.

-RSPCA molim vas da nam nađete lep, novi dom. Naša vlasnica je loše i ne može više da se brine o nama, pisalo je u poruci na kutiji. 

U kutiji su bila tri morska praseta, napuštena i zbunjena. Osoba koja ih je pronašla kontaktirala je RSPCA, a sluzbenik za sakupljanje životinja Ričard Kar jer požurio da ih pokupi.

PROČITAJTE I:

Ostavljena kolica, a u kolicima – napušteni morski prasići!

-Ovi jadni morski prasići su ostavljeni u petak, pošle nedelje u jednoj prometnoj ulici, jer vlasnik nije više mogao da se brine o njima. Pronađeni su sa hranom i vodom, ali su prasići bili pod velikim stresom, a jedan od njih je ostajao bez dlake, što je bio rezultat parazita najverovatnije, napisao je u izveštaju Kar.

Kar je odveo morske prasiće veterinaru, gde su im tokom noći urađeni pregledi i ustanovljeno je da na sreću nemaju težih zdravstvenih problema, osim malih tegoba. Odveo ih je posle toga u RSPCA sklonište gde su odmah počeli da napreduju.

zapakovani i ostavljeni petface

-Oni se razvijaju dobro i postaju omiljeni kod osoblja. Zaposleni su ima dali i imena, Jona, Alan i Ričard, a dobri prasići su već pronašli dom, i to svi zajedno.

Radujemo se što je sve ovako prošlo. Divno, divno, divnoooo! 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.