Naslovna VESTI MAČKE PANČEVO: Zapaljene kućice u kojima su boravile napuštene mace!

PANČEVO: Zapaljene kućice u kojima su boravile napuštene mace!

0
zapaljene-petface

Sportski centar „Mladost“ u Pančevu je bio dom za tridesetak napuštenih maca više od dve godine. Ljudi koji su brinuli o njima su im donosili hranu, vodu, a spavale su u kutijama ispod tribina.  Kako je objavljeno na Fejsbuk stranici Udruženja „Ekolibrijum“ sve mace iz te skupine su bile sterilisane i kastrirane.

Pročitajte još: DIVNOOOO: Slavica svakoga dana hrani napuštene pse i mačke na Peskari!

zapaljene-petfaceOd dela ormana, napravljene su dve drvene, izolovane kućice, pored improvizovanih skloništa. Kućice su bile zapaljene leta 2016. godine.

Pročitajte još: Fotografija dekice i njegove mačke iz GSP-a koju svi obožavaju!

Gorele su satima, a da niko nije pozvao niti vatrogasce, niti je iko pokušao da ugasi požar. Rukovodioci „Mladosti“ su se pobrinuli da mace budu premštene ispod tribina kod teniskih terena. Međutim, pre nekoliko dana i te kućice su zapaljene.

zapaljene-petface– Od tridesetak maca sa početka priče ostalo ih je jedva desetak. Ostale su potrovane ili su ih rastrgli psi koje uredno na sportski centar dovode vlasnici i puštaju ih da se istrče, ne obazirući se na znak koji stoji na ulaznoj kapiji. Vlasnički psi ne smetaju jer niko neće da se zamera vlasnicima, ali su zato mace koje su neodgovorni vlasnici izbacili trn u oku, navodi se u objavi „Ekolibrijuma“, uz pitanje: „Kome smetaju mace na Sportskom centru?“

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOdrekao se svega, kako bi brinuo o napuštenim životinjama, ali NEKOME IPAK SMETA!
Sledeći tekstKeruša Daja je bila tužna kada je izgubila svoje bebe – dok nije upoznala ovo štene!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime