Naslovna VESTI Nesrećna srna ZAPETLJANA U BODLJIKAVU ŽICU mogla je da iskrvari… (VIDEO)

Nesrećna srna ZAPETLJANA U BODLJIKAVU ŽICU mogla je da iskrvari… (VIDEO)

0
zapetljana u bodljikavu zicu petface

Muž i žena su se šetali kada im je lavež pasa privukao pažnju. Par je odlučio da vidi u čemu je problem i došli su do imanja koje je bilo ograđeno bodljikavom žicom. zapetljana 

Par je bio šokiran kada je pronašao mladu srnu kako leži zakačena jednom, zadnjom nogom na ogradu. Noga je bila zapetljana u bodljikavu žicu, a ona je grcala od bolova i vrištala, pokušavajući da se oslobodi.

PROČITAJTE I:

LAKU NOĆ BOBO: Nije izdržala, borila se, ali nije uspela u BORBI ZA ŽIVOT!

Par je kontaktirao vlasnike imanja i zatražio pomoć. Domaćini su videli koliko se nesrećna srna muči i pati, ali nisu znali kako da joj pomognu. Pokušali su da seku proz zamršenu žicu kako bi oslobodili nesrećnu životinju.

Od tog trenutka, srna je shvatila da je spašena i prepustila se mirno da je čovek oslobodi ovoga u šta se uvalila. Čim je oslobođena, pobegla je brzinom svetlosti od ljudi koji su je spasili. Što se tiče para koji je spasao srnu, srećni su što su učinili ovakvo delo.

Predivno je ovo što su uradili, šteta je samo što je srna odmah pobegla, jer da nije mogli su je odvesti veterinaru da joj se dezinfikuje rana. 

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.