Naslovna VESTI PSI FOTOGRAFIJA IZ KRALJEVA koja nam je slomila srce: Pas spava u žardinjeri!

FOTOGRAFIJA IZ KRALJEVA koja nam je slomila srce: Pas spava u žardinjeri!

0
žardinjera petface

Žardinjera nijednom živom biću na ovom svetu ne treba biti dom. Nijednom! Međutim, da naše želje i realnost često ne idu „ruku pod ruku“ svedoči i ova priča.

Jedom psu, koji je uslikan na ulicama Kraljeva, upravo je žardinjera postala stalni dom i mesto gde se može uvući i prespavati. I to jednu noć, već svaku!

KRALJEVO: Mariju pretukao sugrađanin zbog psa!

Svaku noć, ovo je njen dom. Nekada je tu kujicu hranila Bosa i išla je sa njom. Kada je Bosa preminula, kujica je ostala i sada zavisi od hrane dobrih ljudi. Ko joj šta da, jedna od mnogih, kaže za naš portal Danijela iz kralajevačkog udruženja „Spaske“, koje godinama unazad pomaže i zbrinjava povređene, napuštene i bolesne pse.

žardinjera petface

Uprkos volji i želji pojedinih ljubitelja životinja u ovom gradu na Ibru, pas i dalje luta ulicama, a onda kada padne mark dolazi na svoje mesto – u žardinjeru, gde nastavlja da drema, tužnim pogledom prateći prolaznike.

KRALJEVO: Pas Mogli pretrčao sa jednog kraja grada na drugi, kako bi pronašao svoju porodicu!

Napišite, šta znam, možda neko poželi da joj ovu žardinjeru zameni krevetićem ili pomogne da se smesti u pansion. Ili još bolje – pruži joj dom. Nadam se, možda.. Mala je rastom, dodala je Danijela!

Da li je neko želi?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.