Naslovna VESTI PSI HEROJI IZ VRANJA: Marko i Draga spasili psa, koji je 15 dana...

HEROJI IZ VRANJA: Marko i Draga spasili psa, koji je 15 dana bio zarobljen u šahti!

0
zarobljen petface

15 punih dana, ovaj pas je bio zarobljen u šahti. Hranu je dobijao od ljudi koji su je ubacivali unutra, ali niko nije pokušao da ga izvuče. Niko, dok se nisu pojavili Marko i Draga!

Naime, kako je za naš portal ispričao Marko Spirić, jednog dana je primio poziv iz Vranjske banje da se nesrećni pas nalazi u šahti, da je tu 15 dana i da niko još uvek nije pokušao da ga odatle i izvuče. Odmah je znao šta mu je činiti!

zarobljen petface

– Pozvali smo vatrogasce i rekli su nam da im je komandir zabranio da idu, jer je – po njegovim rečima – to „samo pas”. Dodao je da životinje nisu njihova nadležnost, a da je čovek u pitanju priskočili bi u pomoć! Draga i ja smo seli u auto, odmah i otišli na lice mesta. Šatha je duboka 2m, nalazi se ispod stacinoara, pored reke, kaže nam Marko!

VRANJE: Podneta krivična prijava protiv D.M. koji se hvalio zlostavljanjem i ubijanjem pasa!

zarobljen petface

Kako nam je objasnio, nije tu bilo puno vremena za razmišljanje – bez ikakvih merdevina, spustio se u rupu, a zenkica stara do 6 meseci mahala je rpeićem čim ga je ugledala!

zarobljen petface

– Uzeo sam je u ruke, skakutala je od sreće i radosti što je spašena. Nahranili smo je granulama koje je ponela Gaga, bila je gladna i žedna. Što je najtužnije u šahti smo pronašli FLAŠU VODE koju joj je neko verovatno ubacio unutra. Kao da je čovek,.. kaže Marko.

VRANJE: Dečaci (15) kamenicama gađali ulične pse! Marko ih zaštitio!

zarobljen petface

Kada su se sa ženkicom našli na sigurnom, Marko i Draga su odmah zamolili meštane da saniraju rupu ili je bar prekriju nečim, kako se ovakve stvari ne bi dešavale!

zarobljen petface

– To su opasne stvari, jer svako je u opasnosti – i prolaznici i deca i životinje, nažalost, dodao je Makro za kraj!

HVALAAAA, HEROJI!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.