Naslovna VESTI PSI ADA CIGANLIJA: Irena zaronila u ledenu vodu i spasila zarobljenog psa!

ADA CIGANLIJA: Irena zaronila u ledenu vodu i spasila zarobljenog psa!

0
zarobljenog psa petface

Dispečarski telefon „Animal Rescue Serbia“, jutros je neobično rnao zazvonio, tačnije u 5h. Informacija da se zarobljen u vodi, nalazi pas, razbudila ih je odmah! Naime, jutros oko 5 sati vlasnike splava na Adi Ciganliji probudilo je cviljenje zarobljenog psa!

zarobljenog psa petface

– Na našim internim grupama za komunikaciju, informacija je bila odmah prosleđena, a ubrzo zatim, imali smo okupljenu četvoročlanu ekipu za spasavanje i uvek spremnog Badija. Pas je bio zarobljen na sredini ispod splava već oko 5 sati i jedini način na koji mu se moglo prići jeste bio da uposlimo naše ronioce, napisali su iz ARS-a.

Ovo je gospodin Toza (62), koji je uskočio u ledeni Dunav i spasio psa Medu!

zarobljenog psa petface

To je bio posao za neustrašivu Irenu, uprkos ledenom vremenu koje je kombinovano sa vetrom pravilo veliko probleme oanko iskusnim volonterima.

zarobljenog psa petface

– Pas je cvileo, zapomažući. Bio je povremeno saradljiv, a povremeno i ne, zbog šoka, straha i pothlađenosti, kojoj je bio dugo izložen. Mučeći se hladnom vodom, plivajući, roneći i noseći psa, Irena je uspela da ga izvuče do ostatka ekipe, koji je čekao na ivici splava, kažu iz ARS-a.

Pogledajte kako su vatrogasci spasili psa iz jezera u Zrenjaninu!

Spasioci su psa odmah uveli u zagrejane prostorije vlasnika splava, gde je dobio peškir, ćebe i hranu. Ubrzo zatim, čim se malo zgrejao, prišao je do svakog člana u prostoriji, njuškajući, kao da je želeo da se zahvali na tome što mu je život spašen.

zarobljenog psa petface– Ovaj mladi pas sada traži dom! Izuzetno je miran, umiljat i bio bi nečiji najbolji verni prijatelj. Pomozite nam da ova priča dobije još srećniji kraj, da ga udomimo, kako ne bi ostao na ulici. Učinićete mnogo i time što ćete raširiti ovu informaciju. Podelite objavu na svojoj stranici i javite nam se ako želite da udomite ovog predivnog psa, napisali su za kraj.

BRAVO, BRAVO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUSPELI SMO: Boni, pas kog smo svi tražili, PRONAĐEN i vraćen vlasnici!
Sledeći tekstVRDNIK: Ovaj „pet friendly“ kafić UDOMLJAVA jednog gosta!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime