Naslovna VESTI PSI “ZAŠTO ME NIKO NE ŽELI”: Njegovo srce je bilo toliko slomljeno da...

“ZAŠTO ME NIKO NE ŽELI”: Njegovo srce je bilo toliko slomljeno da je prestao da jede! (VIDEO)

0
zašto me niko ne želi petface

Dozer, pas iz lokalnog skloništa u Los Anđelesu, godinama je obasjavao sklonište svojim osmehom i  igrom. Iznenada, Dozerovi gromki osmesi su se pretvorili u bespomoćne jecaje. Od tuge što niko godinama ne želi da ga udomi, Dozer je se zatvorio u sebe, a zatim je prestao da jede.

Radnici iz Dozerovog skloništa su ga znali kao veselog psa koji obožava da se igra sa decom i odraslima. Upravo zato su se zabrinuli zbog njegove drastične promene u ponašanju. Toliko se osećao nepoželjnim da ništa nije moglo da ga motiviše da jede. Radnici su želeli da vrate svom dragom prijatelju stari osmeh. Objavili su njegove slike i slali ih ljubiteljima pasa u nadi da će se javiti neka dobra duša koja će mu pružiti dom i osećaj pripadnosti. 

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Apeli iz skloništa su privukli veliku pažnju. Zabrinuti ljubitelji pasa okupili su se da pomognu Dozeru da pronađe svoju porodicu. Odaziv je bio veliki i za dva dana sklonište je bilo preplavljeno pozivima i zahtevima za udomljavanje.

zašto me niko ne želi petface

Naposletku, mogućnost da Dozeru vrati veru u srećan život ispunjen pažnjom i ljubavi, dobio je Džon. Džon je izgubio psa posle 13 godina i više od svega je želeo da usvoji Dozera.

zašto me niko ne želi petface

Danas, njih dvojica su najbolji prijatelji i ne postoji ništa što može da ih radvoji. Njihova obostrana ljubav i podrška su im upotpunile živote. Dozer je opet veseo pas, zapravo srećniji je nego ikada u svom životu. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.