Naslovna VESTI PSI AKCIJA GODINE: Zatvorenici Okružnog zatvora u Zrenjaninu prave kućice za napuštene pse!

AKCIJA GODINE: Zatvorenici Okružnog zatvora u Zrenjaninu prave kućice za napuštene pse!

2
zatvorenici prave kućice petface21

U februaru ove godine, pisali smo vam o zatvoru u Sremskoj Mitrovici, koji je napravio azil za napuštene pse sa ulica unutar zatvorskog kompleksa i dodelio grupi zatvorenika staranje o njima. Tako oko 12 zatvorenika pomažu da se objekti u kojima psi žive čiste, hrane pse, šetaju ih i obučavaju.

Danas, nas priča vodi u još jedna zatvor, ovog puta u Zrenjaninu! “Moja kućica – moja slobodica” je slogan možda i najbolje akcije ove godine, koja je pokrenuta baš u Okružnom zatvoru u ovom gradu!

zatvorenici prave kućice petface

-Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da pokrećemo jednu divnu akciju , koju ćemo realizovati zajedno sa Okružnim zatvorom u Zrenjaninu. Naime, pokušaćemo da se pomognemo uzajamno! Štićenici OKZ u Zrenjaninu pomoći će našim štićenicima i praviti kućicice za napuštene pse i mačke, kao i kućice i hranilice za ptice. Mi ćemo se potruditi da njih utoplimo, tako što ćemo skupiti mušku odeću i obuću, u znak zahvalnosti štićenicima OKZ u Zrenjaninu, rekla je za naš portal Aleksandra Radojčić.

zatvorenici prave kućice petface

Ona je pozvala sve naše čitaoce da podrže akciju tako što će donirati obuću i odeću koja je višak.

PROČITAJTE I:

ŽIVOTNA LEKCIJA: Zlostavljači životinja u zatvorima MORAJU da brinu o napuštenim životinjama! (VIDEO)

-Sigurno svako od Vas ima nešto od garderobe što mu je malo ili veliko, tesno ili široko. Centar za sakupljanje garderobe je u kafiću „Vinyl Basic cafe“ , koji se nalazi na adresi Kralja Petra I 4 u Zrenjaninu I radi svakog dana od 8-12h. Zahvaljujući samostalnoj građevinskoj radnji “MV RAZVOJ”, koja se JEDINA odazvala i pomogla, obezbeđen je materijal za pravljenje kućica I hranilica. DOBRO SE DOBRIMA VRAĆA, rekla nam je ona za kraj!

zatvorenici prave kućice petface

Ljudi, pa ovo je sjajno – jednom akcijom možemo pomoći i LJUDIMA I ŽIVOTINJAMA! Priključite se, a ukoliko ne možete da pošaljete odeću, bar šerujte jer će neko – ko im može pomoći – možda videti BAŠ VAŠ POST! Svi zajedno, jer “Moja kućica – moja slobodica”!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNIJE PRVI PUT: N.K. obesio mačku, pa se pohvalio na Instagramu!
Sledeći tekstU leglu MEĐU OSAM MRTVIH ŠTENACA pronađen je živ, sada se velikim naporima bori da ostane u životu! (VIDEO)

2 KOMENTARA

  1. Puno slika je fotošop-om neko odradio. A vi preneli.
    Neozbiljno je. Ja sam prenela lepe vesti, i ljudi su me ispljuvali.

  2. Gest je pohvalan, ali zašto prva slika valjda iz neke druge države, isto tako niko od javnosti ne može da se prati koliko je pasa stvarno unutra i kdje završe, sve to liči na neko mešetarsnje, ko zna čega, sve te stvari treba da su transparentne i realne slike, tek tada se može nešta konkretno zaključiti o tome.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime