Naslovna VESTI PSI NESVAKIDAŠNJE: ZAUSTAVILI CEO AERODROM da bi porodili retriverku Eli, rodila je 8...

NESVAKIDAŠNJE: ZAUSTAVILI CEO AERODROM da bi porodili retriverku Eli, rodila je 8 zdravih beba!

0
zaustavili ceo aerodrom petface

Dogodila se neverovatna scena na jednom američkom aerodoromu. Da ne dužimo, retriverka Eli je rodila nasred aerodromske zgrade osam lepih i zdravih kučića. Eli je rodila sedam ženkica i jednog muškića. zaustavili ceo aerodrom

Kako se, zapravo sve odigralo? Njeni vlasnici su zajedno sa njom došli na aerodrom sa namerom da se ukrcaju na let za Filadelfiju. Odjednom je njihova kuca, retriverka Eli počela čudno da se ponaša. Kada je legla na pod, nije više bilo pomeranja za nju. Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je prva glavica provirila i svi su znalo odmah o čemu se radi.

PROČITAJTE I:

UDARIO JE KOLIMA I OSTAVIO NA GROBLJU: Pas je udaren i slomljena mu je karlica, trpi ogromne bolove!

Šta god da očekujete kao nastavak, u ovo sigurno nećete moći verovati. Ceo aerodrom i aerodromsko osoblje došlo je da pomogne Eli da se porodi. Sve je stalo na tom aerodromu samo da sve bebice budu rođene zdrave i dobro, bez problema, ali i mama Eli je podnela dobro porođaj.

Pa ovo je predivno. Ovo je zaista nesvakidašnji događaj da se jedna kuca porodi i rodi lepe i zdrave bebe i to čak njih osam. Zadivljeni smo reakcijom svih oko ove kuce. 

Hvala svima, hvala dobrim ljudima koji su zaustavili sve na ovom važnom mestu da bi pomogli Eli. 

BRAVOOO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.