Naslovna VESTI ZBOG PSA IZBAČENI IZ STANA: Više od mesec dana žive na ulici,...

ZBOG PSA IZBAČENI IZ STANA: Više od mesec dana žive na ulici, ali se njega NE ODRIČU!

0

Morate napolje, ne možete više ovde ostati jer imate psa – bile su poslednje reči za bračni par iz Velike Gorice koji je potom, zajedno s dve godine starim mešancem Rokijem, završio na ulici.

Od tada je prošlo gotovo mesec i po dana, a zahvaljujući inicijativi Marije Šapine Gale, njihova je teška situacija postala viralna.

ZAVEZANA I NA KRATKOM LANCU: Surovi vlasnik je ostavio i otišao u drugi grad!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

– Vesna i Mišo imaju poteškoće sa sluhom, a gospodin je i invalid – objašnjava Marija i dodaje da su zbog teške finansijske situacije spremni da plaćaju stan 1500 kuna mesečno, s uključenim režijama.

Naime, oboje su korisnici socijalne pomoći te nemaju dece. Vesna je odrasla u domu za nezbrinutu decu i nema porodicu, a Mišo sa svojima nije u kontaktu.

– Sada spavaju u nekoj napuštenoj kući koja više izgleda kao ruševina – govori Marija koja već neko vreme pokušava dapronađe smeštaj za ove ljude, a za pomoć se obratila i nadležnom Centru za socijalnu pomoć.

UBIJENA NAJPOZNATIJA GORILA U UGANDI: Ubicama preti DOŽIVOTNI zatvor!

– Rekli su mi da ih mogu smestiti u prihvatilište za beskućnike u Velikoj Kosnici, ali psi tamo nisu dobrodošli tako da to nije opcija – ističe humanitarka i ljubiteljka životinja.

– Ako neko ima stančić ili kućicu koju bi mogao iznajmiti ovim pristojnim i ljubaznim ljudima i njihovom psu jedincu, molim vas da mi se javite na Facebook – poručuje Marija Šapina Gale.

Izvor: Vecernji.hr Foto: Facebook

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.