Naslovna VESTI ŽDREBE BEZ MAJKE NAŠLO UTEHU U PLIŠANOM MEDI!

ŽDREBE BEZ MAJKE NAŠLO UTEHU U PLIŠANOM MEDI!

0
zdrebe i meda

Majčinska ljubav je nezamenljiva, bilo da se radi o ljudima ili životinjama. Samo u ekstremnim situacijama u životinjskom svetu dolazi do toga da majka ostavi svoje mladunče. Nažalost ima i onih situacija koje niko ne priželjkuje. Onih situacija kada mladunče ostane bez svoje mame. Upravo to se desilo junaku naše priče.

Nekoliko dana nakon rođenja, ždrebe sa fotografija ostalo je bez svoje mame. Tužno i neutešno odbijalo je da jede i pije vodu. Zabrinuti za njegov život, vlasnici su se dosetili i doneli mu u štalu velikog plišanog medu i pustili ždrebe da mu priđe. Prvo bojažljivo, malo po malo, ždrebe je onjušilo medu, liznulo ga nekoliko puta a zatim kada je uvidelo da je plišana lutka topla i mekana, udobno se smestilo i zaspalo u plišanom naručju.

zdrebe i meda

Dirljiva slika obišla je svet i dokaz je da je svima potrebna toplina i pažnja, pa makar, kao u ovom slučaju, od plišane lutke. Verujemo da se ova ljubav i nadalje nastavila.

PRIČA O NESEBIČNOJ LJUBAVI: Pas se popeo na vozilo hitne pomoći kako bi bio uz vlasnika do kraja!

VATRENA STIHIJA JE UNIŠTILA UTOČIŠTE ZA KONJE: Svi se pitaju KAKO su preživeli?!

Inače, naučno je dokazano da će životinje pre izabrati toplu plišanu lutku nego metalnu konstrukciju koja na koju je prikačena hranilica sa mlekom. Ovo je upravo dokaz da je ljubav najvažniji sastojak svakog bića na planeti.

Izvor: Igor Višnjić

Viber zajednica Petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstI ŽIVOTINjE ŽRTVE NEVREMENA? U Igalu nađen uginuli delfin!
Sledeći tekstBRAVO ZA MAKSI: Kućica za dva ulična psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime