Naslovna VESTI PSI ŽELEO JE SAMO NJU – Čekao je šest meseci i najzad dobio...

ŽELEO JE SAMO NJU – Čekao je šest meseci i najzad dobio dom koji je želeo.

0
Pas čekao šest meseci

Ljubav na prvi pogled nije osobina samo ljudi. Priča o psu Rubiju koja nam dolazi iz Argentine dokazuje koliko psi mogu da vole i budu uporni kada prepoznaju osobu za koju veruju da ih je sudbina povezala.

Pas čekao šest meseci

Olvija Sivers, stjuardesa iz Nemačke imala je sreće da proputuje ceo svet. Tako je jednog dana doletela u Bueno Sajres i smestila se u jedan hotel u centru grada. Ispred ulaza ju je sačekao ulični pas. Ništa specijalno, samo je sedeo. Olivija mu je prišla i pomilovala ga, uputila mu nekoliko lepih reči i ušla u hotel.

Pročitajte i ovo: Pikls je TERAPIG – Ovo prase ima SUPERMOĆ da usrećuje ljude

Ali pas je ostao ispred vrata. Kada je Olivija ponovo izašla iz hotela on se veoma obradovao i ona je odlučila da ga počasti hranom. Dok je ulazila i izlazila iz hotela narednih nekoliko dana shvatila je da je pas čeka ispred vrata.

Pas čekao šest meseci

Olivija je otputovala i sledećih nekoliko meseci se povremeno vraćala u ovaj hotel. Pas, kome je dala ime Rubio je uvek stajao ispred hotelskih vrata i čekao svoju prijateljicu. Saznala je i od osoblja hotela da nikako nije želeo da ode i da je bio uporan u svom čekanju. Tada je odlučila da mu ozbedi dom pa je pronašla ljude koji su ga usvojili.

Pas čekao šest meseci

Pročitajte i ovo: MUKA OD PRVOG DANA ŽIVOTA – Bačen ali uporan da preživi!

Ali sreća nije dugo trajala. Rubio je ubrzo pobegao od svojih novih vlasnika i vratio se na ulicu i to baš ispred Olivijinog hotela. Nastavio je da čeka.

Pas čekao šest meseci

Kada je Olivija ponovo došla u Buenos Ajres, Rubio ju je dočekao. Tada je Olivija shvatila – Rubio je izabrao nju i niko to nije mogao da promeni. Organizovala je usvajanje i sledećim letom je odvela vernog psa u novi dom u Nemačkoj. Rubio danas uživa sa svojom najvećom ljubavlju.

Izvor:  topradio.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPikls je TERAPIG – Ovo prase ima SUPERMOĆ da usrećuje ljude
Sledeći tekstVOZAČ autobusa PREGAZIO KUJICU i nije se NI OSVRNUO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime