Naslovna Uncategorized ŽENA VELIKOG SRCA: Ona je spas za mačke Banja Luke

ŽENA VELIKOG SRCA: Ona je spas za mačke Banja Luke

0
žena carica

Branka Vujasin je osoba koja svakodnevno čini dobra dela i za to ne traži nikakvo priznanje. Već četiri godine ona predstavlja spas za ulične, neželjene i odbačene mačke u Banja Luci.

žena velikog srca

Kako piše portal banjaluka.com, Branka je pre nekoliko godina pronašla bolesno mače na ulici svog grada. Sažalla se, udomila ga i izlečila. Danas je to jedan veliki, zdrav i srećan mačak.

žena velikog srca

Tada se rodila i ogromna ljubav prema ovim ljubimcima i rešenost da pomogne onima koje niko ne želi. A takvih je na ulicama Banja Luke, kao i u ostalim gradovima veliki broj.

TOMBI IDE U ŠKOLU!: Ova mačka je redovan učenik osnovne škole!

Iako Branka nema stalno zaposlenje, već više godina se nalazi na listi nezaposlenih u birou za zapošljavanje, ona pomaže i brine o mačkama. Skromne prihode od povremenih poslova čišćenja stepeništa i ulaza zgrada deli sa ovim nemoćnim bićima.

žena velikog srca

Poslednje četiri godine, ona je uspela da spasi, skloni sa ulice i nađe novi dom za više od 60 mačaka. Bez ikakve finansijske podrške, osim nekoliko veterinarskih ambulanti koje joj daju popuste u lečenju bolesnih i povređenih životinja, ova žena velikog srca zaslužuje naše ogromno poštovanje.

žena velikog srca

SREĆAN KRAJ: Pogledajte kako sada izgleda napušteno mače koje su svi otpisali

Branka jednostavno ne može da okrene glavu i prođe kada vidi bolesnu ili povređenu mačku na ulici. Kada skloni nesrećnu životinju sa ulice koristi društvene mreže kako bi im našla novi dom. Sa njenim štićenicima se možete upoznati na Fejsbuk stranicama ”Help animals – Banja Luka” i “Udruženje građana Kerber Banja Luka”.

žena velikog srca

Pored toga što brine o svoje tri ljubimice, Branka Vujisin uspeva da stigne da svkodnevno hrani još dvadesetak uličnih mačaka koje svakodnevno dolaze na isto mesto i u isto vreme na svoj obrok.

Veliki naklon ovoj gospođi, i poruka banjalučanima – pomozite Branki, ako nikako drugačije, bar ne izbacujte mačke na ulice!

Izvor: banjaluka.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVERNOST DO KRAJA: Pas ostao uz vlasnika u vodi posle brodoloma
Sledeći tekstMILOSRDNA MISIJA: Pomozimo akciju oslobađanja medveda

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime