Naslovna VESTI PSI BEZDUŠNO: žena zatražila od svojih Facebook prijatelja da joj ubiju psa

BEZDUŠNO: žena zatražila od svojih Facebook prijatelja da joj ubiju psa

0
žena zatražila od svojih Facebook prijatelja da joj ubiju psa petface

žena zatražila od svojih Facebook prijatelja da joj ubiju psa: Društvene mreže postale su nezaobilazni deo života svakoga od nas, a prosto je nemoguće ne koristiti ih. Zahvaljujući upravo njima, baš ništa ne može proći neopaženo, pa tako saznajemo i za jednu neverovatnu objavu na Facebook-u. Jedna žena iz američke države Teksas, je za svoje prijatelje imala krajnje neuobičajenu, a možemo slobodno da kažemo i surovu molbu – da ubiju njenog psa.

Njena bezdušna objava na najkorišćenijoj društvenoj platformi glasila je: – Treba mi neko ko hoće da ubije mog psa. Ovde niko nema srca da to uradi. Mi ćemo obezbediti oružje.

žena zatražila od svojih Facebook prijatelja da joj ubiju psa petface

Sam postupak je loš iz više aspekata, ali najjači utisak je što je žena, na ovakav način, rešila da se oslobodi bića koje joj je pružilo samo bezuslovnu ljubav.
Ovakav njen zahtev izazvao je bujicu negodovanja i osuđivanja, ali i zabrinutosti korisnika za bezbednost i zdravlje psa. Srećom, usledila je konkretna akcija, jer je trogodišnji pas Sinemon oduzet vlasnici. Naime, ovaj engleski buldog, preuzet je od strane službe za zaštitu životinja. Koordinatorka službe Nanet Mos, povodom ovog događaja, izjavila je:

Sinemon je tako sladak pas, a ja stvarno ne znam kako bi iko mogao da puca u njega.

Epilog ove priče je sledeći – Sinemon se nalazi u hraniteljskoj porodici, gde će boraviti samo privremeno, dok ne nađe trajni smeštaj u domu punom ljubavi. Iako je pas vlasnici momentalno oduzet, protiv nje nije podignuta optužnica ni po jednom osnovu.  Ona je prilikom čina predavanja psa službi, o svojoj molbi koju je uputila prijateljima na Facebook-u rekla – nisam više mogla da brinem o njemu,  a i stalno se uvaljivao u đubre.

Vrlo dobro znamo da svaki vlasnik ne zaslužuje svog psa, ali ova vest nas je ostavila bez teksta. Ružno je suditi drugima, ali ovakav čin moramo da osudimo iz sveg glasa Iskreno se nadamo da vest ovakvog tipa više nikada nećemo objaviti. A svim vlasnicima, iz sveg glasa poručujemo: Ne odustajte nikada od svojih ljubimaca!

P.S. Srećno maleni, želimo ti da naiđeš na ljude, koji će tebe i svu tvoju ljubav zaslužiti u potpunosti.

Pogledajte VIDEO o ovoj vesti:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSUBOTICA: Spašen ulični pas koji je pogođen sa tri hica iz puške!
Sledeći tekstVIDEO: Majmun i buldog – Pakun i Džejms – najbolji prijatelji!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime