Naslovna VESTI MAČKE ŽENE OGROMNOG SRCA – Dve žene same brinu o preko 50 MAČAKA...

ŽENE OGROMNOG SRCA – Dve žene same brinu o preko 50 MAČAKA I 20 PASA! (Video)

0
žene ogromnog srca

Brinuti o nezbrinutima mogu samo oni koji imaju beskrajno veliko srce. Ako to još rade iz ljubavi i uz veliko lično odricanje, onda ne možemo ništa drugo da kažemo nego – Svaka vam čast! Ove dve žene to sigurno zaslužuju.

žene ogromnog srca

POSLEDNJA ŠANSA: kravica Lana mora da nađe novog vlasnika do kraja meseca!

Ana Rankov iz Kovina i Dragana Nikolić – Duda iz Malog Bavaništa se brinu o velikom broju  mačaka i pasa. Poznaju se nepune tri godine. „Upoznao“ ih je pas King, rase srednjeazijski ovčar koga su spasle sa ulice. Zajedničkim snagama su ga izlečile, oporavile od neuhranjenosti, čak su platile poseban trening za socijalizaciju. Ova akcija je bila početak velikog prijateljstva i brige o velikom broju neželjenih pasa i mačaka. Video: „Tavanske“ mačke čekaju obrok

Danas, njih dve brinu o preko 50 mačaka i gotovo 20 pasa. Naravno, brojka životinja koje žive zahvaljujući ovim dvema plemenitim ženama stalno varira. One se trude da obezbede što više sterilizacija kako bi se smanjio broj uličnih mačaka i pasa ali to ide veoma teško. Pored toga, obezbediti hranu za toliki broj neželjenih ljubimaca nije nimalo jednostavno, a ni jeftino.

KOKER MAKS NAUČIO VLASNIKE DA GA GRLE! Učiniće SVE da dobije ZAGRLJAJ.

žene ogromnog srca

Obzirom da Ana i Duda same finansiraju sve aktivnosti vezane za ishranu i medicinsku negu ovih mačaka i pasa pokrenule su inicijativu za prikupljanje donacija i sredstava. One same od svojih skromnih primanja finansiraju sve što je potrebno ovim životinjama. Duda ima automobil i ona je zadužena za transport ljubimaca kojima je potrebna pomoć. Ana dodatno prihoduje prodajom ručnih radova, ali sada to sve nije dovoljno.

SPAŠEN OD EUTANAZIJE – Pas sa čudnom fizičkom manom će ipak ŽIVETI!

Ukoliko možete i želite da pomognete ovim plemenitim ženama kontaktirajte Anu Rankov preko Facebook grupe „Humanitarna aukcija za Kovinske Šapice <3“ Svako vaše malo, ovim životinjama će biti MNOGO!

Pogledajte fotogafije u galeriji – uverite se koliko je ljubavi među ovim životinjama.

žene ogromnog srca

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNI HEROJ – PAS koji je SPASAO više od 100 KOALA – (Video)
Sledeći tekstPAS BEZ OSMEHA: služila samo za parenje, pa odbačena! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime