Naslovna VESTI PSI VUKLA JE BEBU ZA PELENU! Ženka pitbula SPASILA SEDMOMESEČNU bebu iz zapaljenog...

VUKLA JE BEBU ZA PELENU! Ženka pitbula SPASILA SEDMOMESEČNU bebu iz zapaljenog stana (FOTO)

0

Ženka pit bula spasila je svoju porodicu od požara koji je u noćnim satima zahvatio zgradu u Kaliforniji.

Vlasnicu psa, Nanu Chaichanhdu, njena je osmomesečna Saša probudila oko 22 sata. Saša je cvilela i skakala po izlaznim vratima stana, pokušavajući da upozori vlasnicu i njenu ćerku na vatru koja se počela širiti strahovitom brzinom.

DIRLJIVO: Pogledajte kako reaguje paralizovana mačka kada OSETI da dolazi vlasnik! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

MRAČNA RERNA SE POKAZALA KAO SVETLO SPASA! Pas je bio ZAROBLJEN dok je vatra “GUTALA” sve ispred sebe!

Požar je već uništio dom njenog suseda i počeo je da se približava njihovom stanu, a Saša je sve jače lajala.

– Nije mi bilo ni na kraj pameti da pokušava da nas upozori na požar. Ustala sam se iz kreveta da proverim što se događa. Otvorila sam vrata, a Saša je utrčala u stan, pravo u spavaću sobu – objasnila je Chaichanhda za Daily Mail.

Žena je tek onda videla da joj komšiluk gori pa je i sama krenula prema spavaćoj sobi u kojoj se nalazila njena kćer, stara samo sedam meseci.

Kad je ušla u sobu, imala je šta da vidi. Saša je već spašavala devojčicu tako što ju je izvlačila iz kreveta držeći je za pelenu.

 – Zahvaljujući Saši, na vreme smo izašle iz stana i nazvale 911. Uzbunile smo i ostale ljude koji su se u tom trenutku nalazili u zgradi. Dugujem Saši svoj život i život svoga deteta. Ona je naša junakinja. Bez nje, verovatno se ne bi izvukle – ispričala je.

Vatrogasci su brzo stigli i uspeli u relativno kratkom roku da ugase vatru, pa požar nije uništio celu zgradu. Ali, stan Saše i njenih vlasnica je potpuno uništen zajedno sa svim stvarima koje su posedovale. Porodica trenutno boravi kod rođaka koji živi u jednom od stanova koji su vatrogasci uspeli da odbrane od vatre.

Na stranici GoFundMe pokrenuta je kampanja u kojem porodica pokušava da prikupi nešto novca kako bi što pre stali na noge. U kampanji su napisali da će prikupljenim novcem finansirati odeću, cipele i hranu za celu porodicu, uključujući i Sašu.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.