Naslovna VESTI PSI ZERO JE TEŠKO ZANEMARIVAN: Izgledi da preživi su minimalni, OVO SE TEŠKO...

ZERO JE TEŠKO ZANEMARIVAN: Izgledi da preživi su minimalni, OVO SE TEŠKO PODNOSI! (VIDEO)

0
zero je tesko zanemarivan petface

Društvo za zaštitu životinja iz Jume spasilo je iscrpljenog mešanca, po imenu Zero, kojeg su napustili vlasnici, nakon što su ga mesecima izgladnjivali i zanemarivali. Pas je pronađen u katastrofalnom stanju, bio je sama kost i koža, prekriven krpeljima i blatom. 

Hitnu medicinsku pomoć mu je pružio veterinar kojem su ga odveli odmah nakon zbrinjavanja. Iako je Zero 24 sata kod veterinara u ambulanti stanju mu je nepromenjeno.

PROČITAJTE I:

HVATANJE PASA UZNEMIRILO JAVNOST – LEVIJATAN: “Privatnim i državnim šinterajima se mora stati na put!” (VIDEO)

PESMA O PSIMA NA NOVOM ALBUMU RIBLJE ČORBE: “Pasji život” – Čovek greši, bezgrešno je štene! (VIDEO)

OVO JE JEDAN OD NAJTUŽNIJIH TEKSTOVA: Trčaću nebeskim poljima, sada to mogu! (VIDEO)

Pas meše repom kada vidi svoje spasioce u znak zahvalnosti, ali njegov oporavak je neizvestan i stanje je i dalje kritično. Veterinari su trenutno u fazi razmatranja njegovog lošeg zdravstvenog stanja, odnosno, šta bi moglo uzrokovati ovakvo stanje pored ekstremnog gladovanja. 

U međuvremenu, društvo koje ga je spasilo trudi se da pokrije troškove lečenja i pronađe pare kojima će obezbediti i život psa u skloništu nakon veterinarskog tretmana. 

Nije lako skupiti novac i u razvijenoj zemlji kakve su Sjedinjene Američke Države, tako da se svi nadaju da će se pornaći dobri donori koji će nesebično pomoći u ovom problemu. 

Za to vreme, istraga nadležnih službi je u toku. Policija se trudi da pronađe vlasnike koji su ovako zanemarili psa, tako da im je potreba sva pomoć lokalnog stanovništva koje bar nešto zna o njima.

Nadamo se da će se oporaviti, šanse su minimalne…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.