Naslovna VESTI PSI Živeo je bolestan u močvari, a neko ga je još POLIO IZGORELIM,...

Živeo je bolestan u močvari, a neko ga je još POLIO IZGORELIM, MOTORNIM ULJEM! (VIDEO)

0
ziveo je bolestan petface

Tim volontera Međunarodnog fonda za dobrobit životinja bio je u poseti udaljenoj oblasti u Cozumelu, u Meksiku, kada su naišli na životno ugroženog psa, u močvari. ziveo je bolestan 

Pas je bio veoma mršav i prekriven izgorelim, motornim uljem.

Pas je bio toliko gladan da je jeo bilo kakvu prljavu stvar koja mu se učini kao hrana. Sve prolaznike je gledao svoji tužnim očima, u nadi da će ga neko spasiti iz situacije u kojoj se nalazi. Spasioci iz IFAV-a su znali da će pas umreti veoma brzo, ako mu ne pomognu. To su i učinili.

Volonteri su ga nazvali Kokos i zatražili pomoć od lokalnog Humanitarnog društva ostrva Cozumel. Osim što je bio kost i koža, Kokos je imao i srčanog crva. Njegov oporavak neće biti lak, biće potrebno mnogo vremena da mu se reši zdravstveno stanje. 

PROČITAJTE I:

Sama je PREŠLA KILOMETRE da bi videla svoju vlasnicu koja je u bolnici operisala tumor! (VIDEO)

Kokos je navikao da bude odbačen i ignorisan da nije shvatio da se njegov život menja. Da će sada biti srećan. Nakon dugog lečenja i tretmana, Kokos se može jedva uporediti sa onim psom kojeg su ljudi iz spasilačke organizacije pronašli.

Žena koja je sve vreme pratila Kokosovo spasavanje znala je da će on kad tad postati deo njene porodice. Nije gubila vreme za usvajanje. Od gotovo sigurne smrti u močvari, u kojoj je pronađen, do toga da bude razmaženo kuče u svom novom, stalnom domu, Kokos je prošao kroz mnoga iskušenja.

Pogledajte Kokosovu priču:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.