Naslovna VESTI PSI Neverovatna priča o dečaku Ivanu, koji je dve godine živeo sa psima...

Neverovatna priča o dečaku Ivanu, koji je dve godine živeo sa psima na ulici, ima HAPPY END!

1
živeo sa psima petface
Ilustracija

Ivan Mišukov je u 4. godini života pobegao iz svoje jako siromašne kuće u Moskvi, u kojoj je živeo sa bolesnom majkom i očuhom alkoholičarem, koji ga je tukao. Nikada se nije vratio nazad. Spot za pesmu “Ifan”, benda 9Bach,  otkriva dirljivu istinitu priču o njemu. O dečaku. Dečaku, koji je živeo sa psima na ulicama Moskve, mali, sam, izdržljiv. Devedesetih.

HEROJ PORODICE: Pas i beba su postali NAJBOLJI PRIJATELJI, jer ju je spasio sigurne smrti! (VIDEO)

Tako uplašen, Ivan je svuda oko sebe počeo da viđa oči koje su ga posmatrale. Bile su to oči predvodnika čopora pasa lutalica. Ivan je shvatio da psi počinju da mu veruju, jer ih je hranio ostacima hrane koje je nalazio po đubretu. Psi su počeli da se ponašaju zaštitnički prema njemu, čak su ga i grejali. Ivan je postao deo čopora, zapravo on je preuzeo ulogu vođe čopra.

živeo sa psima petface

Bez pasa Ivan bi teško preživeo hladne i duge moskovske zime, kada temperature padaju na -10. Psi su ga noću svojim telima grejali da se ne bi smrzao. Svako ko bi pokušao da napadne dečaka ili mu ukrade malo hrane koju bi skupio, imao bi posla sa “besnim” Ivanovim “telohraniteljima”.

Pas spasio bebu staru sedam meseci, koju su bacili u smeće, u plastičnoj kesi!

Tako je Ivan živeo dve godine, kada su gradski zvaničnici čuli za “divljeg dečaka”. Tri puta su pokušali da ga uhvate, ali im je uz pomoć čopora uvek bežao. Četvrti put policija je Ivanov čopor namamila u kuhinju restorana uz pomoć mesa i tada su uspeli. Ivan je imao šest godina i opirao se policajcima – režao je, otimao se, kidisao i grizao ih.

Ivan je dugo plakao, jecao, mesecima je imao noćne more i bio je očajan što je razdvojen od svojih jedinih prijatelja i jedine porodice za koju je znao – pasa.

živeo sa psima petface
Ivan u školi

Osim buva i vašaka, Ivan je bio u iznenađujuće dobrom zdravstvenom stanju. Dve godine u čoporu nisu čak mnogo uticale na njegov govor, pa se dečak relativno lako integrisao u društvo.

Ivanova biološka majka je umrla tri meseca pre nego što je pronađen, pa je neko vreme proveo u domu za nezbrinutu decu Reutov u Moskvi. Usvojila ga je divna porodica koja mu je pružila mnogo ljubavi.

Danas je Ivan uspešan mlad čovek, gostuje u televizijskim emisijama gde govori o svom detinjstvu, a kako naglašava – UVEK ĆE PSE VIŠE VOLETI OD LJUDI!

Pogledajte video!

Izvor: noizz.rs

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRAST MAČKE u svega 26 sekundi, od mačeta do 10 meseci stare mačke! (VIDEO)
Sledeći tekstKAD SE SUMNJA KO JE OTAC: DNK testom utvrđeno ko je otac malog orangutana!

1 KOMENTAR

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime