Naslovna VESTI PSI PRIČA IZ KRALJEVA koja će vas zagrejati: Beko je pas koji živi...

PRIČA IZ KRALJEVA koja će vas zagrejati: Beko je pas koji živi u Prihvatilištu i radi sa zaposlenima!

0
živi u Prihvatilištu petface

Na razne načine danas pokušavamo da se zagrejemo – toplim napicima, grejnim telima, ćebićima, ali i…TOPLIM PRIČAMA 🙂 Jedna od njih nam danas stiže iz Kraljeva, grada na obali ibra, u kome živi pas Beko – poseban po mnogo čemu!

-Ovo je Beko. Već nekoliko godina u Prihvatilištu živi i radi sa radnicima. Da, on radi sa njima, objašnjava nam Danijela iz kraljevačkog Udruženja “Spaske”, dok gledamo snimak!

BRAVO KRALJEVO, BRAVO “LC Waikiki”: Pustili napuštenog psa u prodavnicu, kako bi se ugrejao!

Ako ste se, kao i mi, zapitali – kako to pas može da radi – Danijela nam kaže da on svakog dana, ide tik uz radnike Prihvatilišta i dok oni čiste – Beko ide za njima, od boksa do boksa i čuva da neki pas ne pobegne.

živi u Prihvatilištu petface

-Ako neki pas “izleti”, Beko ga pojuri, stane iznad njega, nikako ne ujeda, već samo sačeka da radnik dođe i vrati psa u boks, priča nam Danijela!

Za Beka je, kao i za ostale radnike prihavtilišta, svaki dan radni. On ujutru dođe sa radnikom smene, obiđe svaki boks, prebroji pse i kada sve bude u redu – ide sa njima u objekat gde je toplo.

Merkator u Nišu pustio psa sa ulice da se ugreje – fotografije samo “pljušte”!

-Mi u šali kažemo da je on čovek u telu psa. Tri puta je udomljavan i sva tri puta je bežao iz doma i vraćao se u Prihvatilište. Sada je on ravnopravni radnik sa njima, dodaje Danijela!

Pogledajte i snimak koji smo dobili i uverite se da je Beko i te kako vredan radnik 🙂

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZIMA JE I SNEG JE PREKRIO SVE: Kako napraviti hranilicu za ptice, kako bi ih prehranili kada sneg prekrije svu hranu? (VIDEO)
Sledeći tekstMarija Kilibarda u kampanji: “BACI POLJUBAC, A NE PETRADU”!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime