Naslovna VESTI ŽIVOT PIŠE ROMANE: Konj je bio na SAMRTI, a onda mu je...

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Konj je bio na SAMRTI, a onda mu je farmer šapnuo NEŠTO… (VIDEO)

0

Život svakog dana zaista piše romane! Ono što naizgled deluje kao nemoguća mislija, ispunjava se samo uz snažnu volju, veliiku ljubav i neverovatnu povezanost.

Farmer Marek Slodkovski ušavši u svoju štalu u Poljskoj, zatekao je jedan stravičan prizor. Naime, njegov konj pod imenom Sloboda, pao je u jamu i zaglavio se.

IZBACILI SU GA IZ KOLA U POKRETU! Slučajno ga je ugledala i spasila mu je život! (VIDEO)

Pas je lajao i režao na devojčicu, a ustvari SPASIO JOJ JE ŽIVOT! (VIDEO)

Marek je bio zapreoašćen prizorom i oduzet strahom, ali je vrlo brzo došao sebi i shvatio da ne sme ni minut da izgubi.  Odmah je u rupu nabacao slame u nadi da će se konj izvući, ali nažalost nije uspeo… Slobodino stanje se samo pogoršavalo kako je vreme prolazilo. Čitave ekipe spasilaca su došle da pomognu, a sve je delovalo beznadežno.

Pokušavali su da je izvuku ali je sve bilo uzalud. I baš kada su pomislili da joj spasa nema, i nakon što joj je farmer uputio nekoliko reči utehe, unesrećena životinja je odjednom skupila snage i svim silama počela se boriti za svoj život.

Polako, uze veliki napor, uspela je da izađe iz rupe u koju je upala, i svi su bili presrećni! Nakon 12 sati koje je provela zaglavljena, Sloboda je veselo izašla i istrčala nekoliko krugova, u znak zahvalnosti na novoj prilici!

 

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKRAVICA LANA ČEKA NA DOM: Potrebna POMOĆ za izgradnju boksa i prostora za njen trajni boravak u Zoo kutku!
Sledeći tekstGROZOTA U CENTRU GRADA! Postavljen znak koji POZIVA NA VEŠANJE PASA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime