Naslovna VESTI MAČKE ŽIVOT U KARTONSKOJ KUTIJI: Živela je u kartonskoj kutiji, sama sa upalom...

ŽIVOT U KARTONSKOJ KUTIJI: Živela je u kartonskoj kutiji, sama sa upalom pluća!

0
zivot u kartonskoj kutiji petface

Kada je Marcina porodica bila izbačena iz svog doma prošlog leta, iselili su se i ostavili iza sebe mačku. Oni su je morali ostaviti napolju, da se sama brine o sebi. Ona je pronašla sklonište u staroj kartonskoj kutiji u komšijinom dvorištu i tamo živela nekoliko meseci, dok konačno, u decembru, neko nije odlučio da joj više ne može dopustiti da živi tako.

Rebeka MekGin je bila u poseti bratu za rođendan nećakinje kada joj je on rekao za mačku koja je živela u njegovom dvorištu. Izaša je van da vidi da li će joj Marci dopustiti da joj se približi i odmah se zaljubila.

Čim je videla Marci, bolesnu i bez doma, MekGin je znala da je vodi kući.

PROČITAJTE I:

SVI MAČKOLJUPCI OVO ZNAJU: Pogledajte šta mace rade kada vi spavate! (FOTO)

-Odlučila sam da je usvojim, jer ze živela u vlažnoj kartonskoj kutiji, drhtala je i imala je bolesne oči, rekla je MekGin, dodajući da čim ju je videla znala je da je prava ljubimica i da će biti preslatka.

Marci je bila u prilično užasnom stanju kada ju je MekGin prvi put primila, a nakon što ju je pregledao veterinar, utvrđeno je da ima probleme sa očima, unutrašnje parazite, upalu pluća, infekciju pluća i probleme s kožom zbog kojih joj je krzno opalo sa grudi. Svi su znali da će njen put do ozdravljenja biti dosta dug.

zivot u kartonskoj kutiji petface

Smestila se u novi dom, spavala je danima i odmarala. Svi oko nje su se trudili da što pre ozdravi i da ima najbolju moguću meru. Najviše voli svoje nove vlasnike i sa njima provodi najveći deo svog vremena tokom dana.

Sada ima mesto gde može da spava i da se utopli. Ima svoj krevetić i igračke za razonodu.

Imala je ružnu prošlost, o tome ne treba više ni govoriti. Sada je srećna, oporavlja se i biće dobro. Sada ima ljubav i sreću, a to su najveće vrednosti. 

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.