Naslovna VESTI PSI NOVI SAD: Goran sutra šiša, a sav prihod daje napuštenim životinjama!

NOVI SAD: Goran sutra šiša, a sav prihod daje napuštenim životinjama!

0
životinjama petface

Za pomoć napuštenim životinjama Goran je odlučio da uradi nešto krajnje kreativno i inovativno! 😉

Naime, sutra, u subotu, 1. oktobra od 16 časova, otvara se novi salon Frizerska Radionica Augustinov u novosadskoj ulici Dunavska 6.

Sav prihod od šišanja biće uplaćen za troškove lečenja pasa iz organizacije Ljubitelji zivotinja Beocin! Naime, kako su napisali, sve je počelo od tužne priče o Žuži, psu koji je nesrećno završio svoju borbu sa štenećakom, a sve je počelo u Beočinu gde, kršeći zakon, firma Avenija MB odnosi životinje i vraća ih retko, a često bolesne i iznemogle! Osim Žiže, zaraženi su još neki psi koji su bili u pomenutoj „Aveniji MB“!

KRALJEVO: Udomio si mešanca? Dovedi ga na humanitarnu izložbu!

– Nažalost, Žužin kraj nije bio i kraj loših i tužnih događaja. Naime, još dva psa koja su bila smeštena sa njom su bila pozitivna na štenećak i oba su, i pored pružene terapije, uginula. Naša grupa je tek u povoju ali dajemo sve od sebe i iako nas je malo, ulažemo svu svoju energiju i sredstva da bismo se izborili protiv ove nepravde i da bismo napuštenim životinjama na ulicama pružili šansu za dostojanstven život.

životinjama petface

Pokušavamo da im obezbedimo hranu, smeštaj i veterinarsku negu, a veterinarskih troškova je bilo poslednjih nedelja više nego što smo sami mogli da platimo. Žužin dug je skoro isplaćen (ostao je još dug od 600 dinara), ali smo u međuvremenu dali još 5.000 dinara za serum druge zaražene kujice a pokušaćemo da isplatimo još deo duga za ta dva preminula psa, napisali su iz ove organizacije.

BRAVOOO: „Riblja čorba“ pravi humanitarni koncert za napuštene pse u Nišu!

Tako je i Goran odlučio da pritekne u pomoć! Naime, odlučio je da svoj novi salon simbolično otvori jednim humanitarnim šišanjem. Sav iznos biće uplaćen za napuštene životinje iz Beočina!

– Pozivamo vas sve da dođete u ovaj interesantni prostor, da se stavite “pod lupu” Goranovog oštrog oka i ošišate se onako kako ste oduvek želeli a niste smeli da tražite od vašeg frizera. Žensko šišanje će biti 900 dinara, a muško 450. Ukoliko želite da pomognete a nemate toliko mogućnosti, ubacite u kutiju koliko možete, važno da je od srca, rekli su organizatori.

Vidimo se u subotu od 16h, a sve zainteresovane molimo da pišu na stranici EVENTA kako bi zakazali svoj termin šišanja!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstAko mislite da dete i pas TREBA da žive zajedno, onda će vas ova priča oduševiti!
Sledeći tekstAko do 3. oktobra ne udome sve pitbulove, UBIĆE IH!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime