Naslovna VESTI PSI ZLOČIN U KRALJEVU: Pronađena tela mrtvih štenaca u kesama, neki se i...

ZLOČIN U KRALJEVU: Pronađena tela mrtvih štenaca u kesama, neki se i dalje BORE ZA ŽIVOT! (VIDEO)

0
zlocin u kraljevu petface

U mestu Gokčanica na putu Kraljevo – Raška radnici Zoohigijene iz Kraljeva u utorak uveče zatekli su jeziv prizor. U kamenjaru nedaleko od puta pronađena su tela mrtvih štenaca stariji samo par meseci, prenosi Blic.

Vest o ovom užasnom slučaju proširila se društvenim mrežama vrlo brzo, a snimci na kojima se vide kese pune mrtvih kučića, mnoge su razljutili i uznemirili.

PROČITAJTE I:

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI SPORT: Za ubijanje polarnih medveda plaćaju i do 36.000 funti! (VIDEO)

NAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

Danijela Jović iz Udruženja za zaštitu životinja “Spaske” iz Kraljeva kaže za “Blic” da je načinjen genocid nad psima.

-Mislimo da ima blizu pedesetak štenaca koje je neko sa namerom ostavio u ovom mestu. Velika većina je uginula dok se ostatak bori da preživi jer su mnogo bolesni i izgladneli. Dobili smo u utorak dojavu i obavestili ljude iz Zoohigijene iz Kraljeva koji su otišli i zatekli strahotu, priča Danijela.

Ona kaže da se na putu Kraljevo – Raška vrlo često dešava da budu ostavljeni psi, ali, da su ovoga puta našli dva puna džaka mrtvih štenaca.

-Jasno je da ih je neko bukvalno “izručio” u Gokčanici. Nema šanse da je neko od meštana iz okolnih sela to uradio. Jer, odakle im toliko pasa? Tu su bila i dva odrasla psa, jedan pitbul i belgijski ovčar. Ostali su jedva bili stari tri meseca, kaže Danijela Jović.

Kako smo saznali, slučaj nije prijavljen policiji, jer nije bilo ni jednog dokaza koji bi ukazao na počinioca. Međutim, iz Udruženja “Spaske” kažu da vrlo dobro znaju ko bi tako nešto mogao da učini i čim sakupe dokaze, kažu, da će podneti krivične prijave. 

Šta dalje dodati i napisati, užas!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPORODICA ZA PRIMER: Porodica napravila kolica za svog psa koji najviše voli da bude sa njima, a ne može da hoda! (VIDEO)
Sledeći tekstDANAS PAS, SUTRA DETE: U nedelju protest u Pančevu PROTIV TROVANJA PASA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime