Naslovna VESTI PSI NAJNOVIJA VEST: Pokušao da ubije štene čekićem, pa ga zakopao!

NAJNOVIJA VEST: Pokušao da ubije štene čekićem, pa ga zakopao!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Stravičan zločin dogodio se u ponedeljak, u mestu Velika, u Hrvatskoj! Naime, muškarac Z.M. (77) iz ovog mesta na vrlo okrutan način želeo je da se reši svog psa, šestomesečne mešanke hrvatskog ovčara.

Nakon što je kujicu pretukao, uzeo je čekić i udarao je po glavi, a kada je izgubila svest mislio je da ju je ubio. Odvukao je u dvorište iza kuće, iskopao je jamu i nesrećnog psa bacio u nju. Tokom noći pas je došao k sebi i šapama je iskopao zemlju, i uspeo da se izvuče iz sopstvenog groba! Da stvar bude još dirljivija, pas se vratio sovm vlasniku!

POBEDA LJUBITELJA ŽIVOTINJA: Prvi lovac u Hrvatskoj koji je osuđen zbog pucanja na psa, Brika!

Stravičan zločin „Udruga za zaštitu životinja Sirius“ je sve prijavila policiji, koja je odmah izašla i obavila uvid. Nakon toga, protiv nesavesnog vlasnika podneta je krivična prjava.

Prema Krivičnom zakonu RH ko ubije ili muči životinju može dobiti kaznu zatvora do godinu dana.

zločin petface

– Govorila sam mu da to ne radi, da ne muči životinju, ako je ne želi neka je nekome da ili pozove veterinara da je uspava. Rekao mi je da se ne mešam, da on može raditi što hoće, to isto je rekao i policiji. Kujicu je prije nekoliko mjeseci dobio s još jednim psom i kada je vidio da je ona žensko stalno ju je tukao i maltretirao. Jadnica kada ga vidi bježi i skriva se, posebno sada nakon što ju je pokušao ubiti. Umiljata je i stalno ide za mnom, stalno mi svoju njuškicu gura u ruke, ne da se pipnuti jer je po cijelom tijelu izubijana. Voljela bih da ga netko nauči pameti, jer što mu je krivo to vjerno nedužno stvorenje, rekla je A.V. za „24sata.hr“, žena koja sa zlostavljačem životinja živi u izvanbračnoj zajednici.

Hrvatsku potresa skandal: Poznati političar i član Evropskog parlamenta silovao pse?

Kako smo u međuvremenu saznali, psi su preuzeti od monstruma.

– Veći pas je mužjak hrvatskog ovčara. Manji pas, ženka koja je preživjela udarce čekićem, ima krvavo crvene bjeloočnice. Čovjek ih je predao bez pogovora, a kad smo ga upitali zašto je pokušao ubiti psa čekićem, odgovorio je: “PA NE TREBA MI “. Psi su večeras na sigurnom i osiguran im je smještaj u jednom mjestu pored Zagreba, ali imamo veliki problem – nemamo prijevoz do Zagreba! Novac za troškove puta je osiguran, napisali su iz ovog hrvatskog Udruženja!

Za sve informacije i eventualnu pomoć, možete kontaktirati broje telefona: 091/728 8464!

Foto: 034 Portal

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEĆU ODUSTATI: Mirjana traga za Linom, nestalom u Surčinu!
Sledeći tekstEKSKLUZIVNO IZ GNEZDA: Plod ljubavi: Malena i Klepetan dobili prvog ptića!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime