Naslovna VESTI PSI ZLOSTAVLJAN TOKOM LETA AVIONOM – Ko je pucao u psa?

ZLOSTAVLJAN TOKOM LETA AVIONOM – Ko je pucao u psa?

0
pas povređen tokom leta avionom

Kada je vlasnica psa Er Maoa videla svog ljubimca posle leta avionom kompanije China Eastern Airlines doživela je šok. Odmah je primetila ozbiljne povrede na telu i očima.

pas povređen tokom leta avionom

Pošto je Er Mao bio veliki pas, nije mogao da putuje sa svojom vlasnicom u putničkoj kabini već u transporteru sa ostalim prtljagom. Nakon leta, vlasnica je čekala gotovo pun sat pre nego što su joj radnici na aerodromu doveli psa. Međutim, umesto radosnog pozdrava zbog ponovnog viđenja posle višečasovnog razdvajanja Er Mao je pokazivao znake straha i uznemirenosti. Prvi pogled na njega je ukazivao na to da se dogodilo nešto užasno.

Pročitajte i ovo: SNIMAK NEVIĐENE SUROVOSTI- Žena izbacila psa invalida iz automobila.

Kada je pogledala svog psa, primetila je brojne povrede po telu i očima i zatražila je objašnjenje od avio kompanije. Tada je počela da se otkriva stravična istina. Predstavnici kompanije su pokušali da objasne da je pas poegao iz transprtera i to još pre poletanja i da su aerodromski radnici pokušavali da ga čitavih 40 minuta uhvate. Zbog toga je kažu, kasnio i sam let. Priznaju da su morali da reaguju kako bi sprečili štetu zaposlenima i putnicima – šta god to značilo.

pas povređen tokom leta avionom

Pročitajte i ovo: OBEŠEN! Maks pronađen kako visi na električnom kablu!

Pošto je vlasnica odvela svog ljubimca kod veterinara otkrili su se novi detalji koji bacaju sumnju na zvaničnu verziju koju je saopštila avio kompanija. Naime, pošto je uklonjeno krzno psa kako bi se očistile rane koje je imao ustanovljeno je da povrede podsećaju na rane koje nastaju upotrebom vatrenog oružja! Srećom, povrede nisu opasne po život.

pas povređen tokom leta avionom

Vlasnica i dalje pokušava da dođe do istine o tome šta se zapravo dogodilo njenom ljubimcu. Jedno od najvažnijih otanja jeste vezano za to zbog čega vlasnicu odmah obavestili da je pas pobegao, ako je to uopšte tačno a potoom i zbog čega je upotrebljeno vatreno oružje protiv miroljubivog psa. Ona prikuplja informacije a advokati pripremaju tužbu protiv avio kompanije.

Izvor:  thepetneeds.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSNIMAK NEVIĐENE SUROVOSTI- Žena izbacila psa invalida iz automobila.
Sledeći tekstPOČIVAJ U MIRU – Pas pronađen u naslonjaču.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime