Naslovna VESTI PSI KONAČNO ODUZETI ZLOSTAVLJANI PSI U DARUVARU! Pravda je spora ali dostižna! (FOTO)

KONAČNO ODUZETI ZLOSTAVLJANI PSI U DARUVARU! Pravda je spora ali dostižna! (FOTO)

0

Sećate li se vesti o mučenim i maltretiranim psima, koja je odjeknula početkom avgusta na svim portalima i svim društvenim mrežama? Bila su u pitanju 3 odrasla psa i određeni broj štenaca, a sve se desilo u Daruvaru! 

ANIMALEX-Udruga za pravnu zaštitu životinja, odnosno, njihova predsednica prijavila je slučaj veterinarskoj inspekciji, ali nije imala puno uspeha!

DIRLJIVE AVANTURE LILI I DRUGARA! Deca su je spasila napada većih pasa i mesecima brinu o njoj! (VIDEO)

– USPRKOS SVIM NAPORIMA, HOROR U DARUVARU NE PRESTAJE. Nakon ponovnog-neprestanog zlostavljanja pasa u Daruvaru od strane vlasnika J.C., upravo smo ponovno zatražili oduzimanje pasa. Ukupan broj pasa je 7! U prilogu objavljujemo pismeno upućemo voditelju veterinarske inspekcije dr.vet.med.Stanku Čujku, pisarnici DIRHa, poruku poslanu na mobilni telefon g.Stanka Čujka, poruku svjesoka. Molimo da shvatite da mi nismo krivi zbog propusta veterinarske inspekcije te da imate na umu da nema dana da nismo u dosluhu sa susjedima, da nema tjedna da ne kontaktiramo s državnim odvjetništvom ili načelnikom policije po pitanju ovog predmeta.

SPASILA GA: Veterinar je digao ruke od nje, ali ne i njena uporna vlasnica (VIDEO)

Tokom prošle nedelje, tačnije u četvrtak, desila se konačno lepa stvar! Psi su preuzeti od strane monstruma koji ih je toliko dugo mučio i maltretirao!

Kod počinitelja nalazi se još jedan pas, a kod njegovog sina takođe još jedan. Udruženje nastoji da oduzme i njih, a protiv počinitelja i dalje se vodi prekršajni i kazneni postupak. O predmetu ćete i dalje redovno biti obavešteni sve do njegovog okončanja.

Pravda je spora,ali je izgleda i dostižna!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.