Naslovna VESTI PSI MAŠA (12): „Žule, zaboravi ono zlostavljanje – sada si moj i ne...

MAŠA (12): „Žule, zaboravi ono zlostavljanje – sada si moj i ne dam te nikome“!

0
zlostavljanje petface

„Zaboravi ono zlostavljanje. One stare zimske dane provedene na ulici – takođe zaboravi. Svo ono šutiranje i odbacivanje od drugih ljudi. Sada si moj i ne dam te nikome“, početak je pisma koje je u našu redakciju stiglo od dvanaestogodišnje Maše Četnik.

Želela je da celom svetu pokaže i napiše koliko voli svog Žuleta, psa koji je slučajem okolnosti postao njen ljubimac. Njeno pismo vam prenosimo u celosti i zapamtite, OVA DEVOJČICA IMA SAMO 12 GODINA!

zlostavljanje petface

“Jednog dana pre tačno dve godine slučajno si mi ušao u život. Onako slučajno si odabrao moju kuću, lutao si, bio si plašljiv i mršav. Gilici (mom drugom psu) si bio si prvi drugar, kog je prihvatila. Svaki put, svako veče smo ti ostavljali hranu i ti si svaki dan bio sve bliži i bliži. Jedno jutro sam išla sa tatom do grada i kada sam izašla iz auta samo si mi prišao odjednom i mazio si se. Plakala sam od sreće, jer si ti taj kom mogu da pružim beskrajnu ljubav. Svaki dan si bio sve srećniji i srećniji, sve bliži i bliži…

Pročitajte još:
DIRLJIVO: Pismo ostavljenog psa koji traži novi dom!

zlostavljanje petface

I onda dosao je i taj dan posle dve godine kada smo te prvi put odveli kod veterinara. Molila sam Boga da nemaš čip i nisi ga imao. Naravno nisam te izneverila – čipovali smo te na nas i postao si naš pas.

Pročitajte još:
Petra iz Zaječara ima samo 12 godina, a napisala je pismo psu, koje će vas raspametiti!

U oktobru sam se setila da ti je potrebna kućica u kojoj ćeš spavati i u kojoj ćes osetiti toplonu moje ljubavi. Ušao si u nju i od kad je imas manje lutaš. Mnogooo si pametan i obozavaš da preskašeš ogradu, sigurno te je neko mučio.

zlostavljanje petface

Mnogo mi je drago što te imam, što si pored mene u svakom trenutku, što me oraspoložiš kada sam tužna. Mnogo te volim do neba i nazad i tako još par miliona puta. Ja ne mogu da opišem tu sreću i ljubav prema tebi, jer je to neopisivo. Doći će i taj dan kada te više neće biti, biću tužna i niko te nikad neće zameniti.

Volim te, jer voliš da se igraš, jer si pun ljubavi i poverenja, jer me nikad nisi povredio i nekome rekao moju tajnu. Jer, me čuvaš od zlih ljudi, uvek si uz mene…

Volim te najvise na celom svetu, NAJBOLJI. Zaboravi ono zlostavljanje. Sada si moj i ne dam te nikome!“

PREEEDIVNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.