Naslovna VESTI PSI ZLOSTAVLJANJE PSA U ŠAPCU! Zatvoren na terasi, mlaćen papučom pa ostavljen na...

ZLOSTAVLJANJE PSA U ŠAPCU! Zatvoren na terasi, mlaćen papučom pa ostavljen na kiši! (VIDEO)

0

Zabranjeno je ostavljanje pasa i mačaka bez nadzora držaoca na balkonu, terasi i lođi koja pripada stanu! Ova zabrana postoji odavno, ali izgleda da se neki oglušuju o nju, time ZLOSTAVLJAJUĆI svog psa svesno! Da li je uopšte normalno ostaviti psa na terasi?

Da li je ljudski držati ga tako na suncu, kiši, ma da li je normalno da stvorenje koje bi trebali da čuvate i pazite na ovaj način uništavate i zlostavljate? Nosite li u grudima kamen umesto srca?

DRAMA: Štene se ZAGLAVILO na terasi, stanari čekali da ga uhvate ako padne!

NA GRANIČNOM PRELAZU NICKELSDORF u prtljažniku SRPSKOG AUTOBUSA pronađeno 18 pasa!

Baveći se ovim poslom, pišući o životinjama, primorani smo da gotovo svakodnevno nailazimo na teške priče i još teže živote istih, koje ni krive ni dužne ispaštaju! Nas je ovog jutra potresla objava na jednoj Facebook grupi posvećenoj životinjama, gde smo videli mučni snimak jadnog psa koji bukvalno zatvoren na terasi, po kiši, ZAPOMAŽE!

Malo je reći da su nas grudi odmah zabolele! U pitanju je grad Šabac, zna se i tačna adresa stana, zna se da ovaj mališa svakog dana bude zatvaran na toj istoj terasi! Sve se zna, samo se ne zna kako da se pomogne ovom jadnom stvorenju!

Iako ima mnogo ljudi koji bi gotovo momentalno otišli i uzeli psića, svesni smo da je to prosto NEMOGUĆE! Ono što je moguće jeste da se o svemu obaveste nadležne institucije i da im se snimci dostave kao dokaz. Ovo je appsolutno ZANEMARIVANJE I ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJE!

Osoba koja je ovaj snimak podelila, pre njega je kao dokaz iznela još jedan, na kojem se vidi kako vlasnica psa udara papučom. Navodi da pas osim te terase ništa u životu srugo nije video. Ista osoba je napisala i naziv ulice u kojoj se sve ovo dešava! Snimak možete pogledati OVDE

Nadamo se da ćemo se ujedini i probuditi sve institucije zadužene za ovakve slučajeve! Nadamo se da će pas biti spašen i predat nekome ko će znati da ceni njegovo društvo i ljubav koju mu pruža!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstEKOLOŠKA KATASTROFA NA RUSKOJ PACIFIČKOJ OBALI KAMČATKE: Odneto 95 odsto morskog
Sledeći tekstSRAMNA ODLUKA: KOMPANIJA NIS ZABRANJUJE hranjenje napuštenih pasa na njihovim pumpama!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime