Naslovna VESTI ZOOPLANET NIŠ: pomoć za 132 životinje! (VIDEO)

ZOOPLANET NIŠ: pomoć za 132 životinje! (VIDEO)

0
zooplanet

Pre izvesnog vremena, kada je počelo vanredno stanje, pisali smo o Zooplanetu, udruženju iz Niša koje brine o velikom broju divljih životinja koje je istovremeno i spaslo. U njihovom Zoo kutku možete naći konje, ponije, srne i srndaće, kozice, kuniće i razne vrste ptica. Sve ove životinje, volonteri Zooplaneta su spasli na teritoriji Niša i smestili ih u svom Zookutku.

Među životinjama koje borave u ZOO Kutku su poni konji Paki i Mica koji pomažu deci sa smetnjama u razvoju, magarići Marica i Marko koji su spašeni sa klanice, vepar Srećko koji je kao prase bio zarobljen u ukradenom autu nekoliko dana po najvećoj zimi, srndać Radovan koji je kao lane pronađen bez majke, paun Viktor koji je zalutao u jednom Niškom naselju, zečevi koji su nađeni napušteni u gradskim parkovima, šetalištima ili ostavljeni pored kontejnera u gradu, različite ptice koje usled povreda nisu mogle da se vrate u prirodu… i još mnogo njih.

zooplanet donacije

ZOO PLANET NIŠ: Pomozite nam da životinje prežive

Kako je u pitanju neprofitno udruženje, glavni izvor finansija do sada su im bili posetioci Zookutka, što se nažalost promenilo od kada je uvedeno vanredno stanje. Zookutak je zatvoren, udruženje je ostalo bez finansijske pomoći, a životinje iz tog razloga bez hrane.

FLEKICA: punih sedam godina čeka na svog čoveka!

Upravo iz tog razloga na sajtu donacije.rs pokrenuta je kampanja za prikupljanje neophodnih novčanih sredstava za Zooplanet i njihove životinje. Upravo na ovom sajtu, svi koji žele da pomognu životinjama o kojima udruženje brine, mogu da doniraju novac za neophodne mesečne troškove, koji su zbog velikog broja životinja prilično visoki.

Zato vas pozivamo da se i vi priključite ovoj kampanji i pomognete koliko ste u mogućnosti, ako ništa drugo bar da podelite njihovu priču i apel kako bi životinje preživele ovo teško vreme.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSREĆNO RU! – PAS SA 6 NOGU SE SPREMA ZA OPERACIJU
Sledeći tekstMONA: nekada kostur na nogama, danas lepotica! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime