Naslovna VESTI PSI ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Učinili su joj abortus “na crno” i nasilno izvadili čip...

ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Učinili su joj abortus “na crno” i nasilno izvadili čip iz vrata!

1
zrtva zlostavljanja petface

-Moja drugarica je 31. maja uveče, nasred ulice, kod teferičkog groblja, našla povređenog psa. Prvo je mislila da nešto nije u redu sa nogama, ali kada je uzela, videla je da je psu ogroman rez na stomaku, navela je naša čitateljka Sandra za Petface.

Devojka koja je pronašla psa je stavila jadnu životinju u automobil i odnela sutradan veterinaru. Konstatovano je da je urađen carski rez na crno, da je izvađen okot, da ona više nije potrebna pošto je 6-7 godina služila isključivo za stancovanje potomstva radi prodaje i da je, verovatno, nemoćna bačena na ulicu da bude pregažena!

PROČITAJTE I:

GAŠENJE JEDNOG ŽIVOTA: Otrovan pas, umro pred očima dece! (VIDEO)

-Kada je doneta u kuću, kuca se nije odvajala od papuča, koje je neprestano grlila. Verovatno je, majka, imala potrebu da ZAGRLI SVOJ OKOT. Pored toga, konstatovano je da je vrat zasečen i čip izvađen pre toga! Isto tako, imala je nepečenu infekciju očiju i ušiju! Nema ni zubiće. Rana zagnojila, povišena temperatura. Zapuštena, neokupana, neošišana, objasnila je Sandra.

Sandra navodi da ženkica ima deformiteti zadnjih nogica, što govori da je, verovatno, celi svoj život provela u kavezu i da nije mogla normalno ni da se razvije.

-Udruženja nisu bila od pomoći nikakve. Devojka ne radi, a pokušava da psa izleči. Ko je voljan, pomoć bi dobrodošla! Ako neko reši da pomogne, mogu mu dati kontakt te devojke, zaključila je Sandra.

Verujemo da će se pas oporaviti, mora se oporaviti, ovo je strašno što su joj uradili.

Žalosno…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Molim Vas ako mozete kontaktirati devojku, kako bi otvorila profil na facebook- u, da posalje nekoj od grupa, nebitno je moze da bude i grupa ljudi iz Beograda…Mogli bi da podelimo medju prijateljima kako bi se prikupio novac za pomoc, a mozda bi je neko i udomio, u slucaju da devojka ne moze da je zadrzi. Veoma sam zgrozena. Strasno je…

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.