Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Poklon BEOGRAĐANIMA: U subotu besplatna Žurka za sve kućne ljubimce!

Poklon BEOGRAĐANIMA: U subotu besplatna Žurka za sve kućne ljubimce!

0
Žurka za sve kućne ljubimce petface

Žurka za sve kućne ljubimce – pravi način na rashladimo leto, obradujemo kućne ljubimce I poklonima im razvučemo osmeeeehe na lica! Nešto malo više od dve nedelje ostalo je velike, najveće, besplatne, najšarenije tradicionalne žurke za sve kućne ljubimce, a mi vam sada otkrivamo šta vas sve to zanimljivo očekuje.

Pre svega moramo da vas podsetimo da vremena za prijavljivanje IMATE JOŠ, ali što pre obavite taj posao – “mirna vam glava”. 🙂 Obzirom da je I PRIJAVA kao i samo UČEŠĆE na žurci BESPLATNO nema razloga da to ne učinite odmah. Samo je potrebno da nam u komentaru na linku

 >> PET PARTY 2015 <<

ostavite podatke, kako bismo vas mi upisali na spisak za poklončiće.

I tu dolazimo do onog glavnog – šta se to pakuje za posetioce našeg PET PARTY-ja!

Žurka za sve kućne ljubimce petface

Kao što znate, ovogodišnji PET PARTY spektakl sastoji se iz više delova, a svaki od njih ima svoju čar i draž – za vas i nas. Mi smo čvrsto odlučili da NIJEDAN ljubimac iz Delta City-ja ne ode praznih šapa, pa će SVI koji nam se toga dana pridruže dobiti poklon paketiće u kojima će namirisati neke ukusne konzervice, šampončiće i sitnice koje će i njih i vas podsećati na ovaj poseban dan!

Kada došetate do našeg i vašeg omiljenog mesta za okupljanje svih beogradskih ljubimaca, budite strpljivi, jer vas ooodmah na početku očekuje veeelika revija svih onih ljubimaca koji nisu učestvovali u Izboru za najelegantnijeg ljubimca Srbije. Dakle, SVAKI ali BAŠ SVAKI prisutni ljubimac imaće priliku da učestvuje u našoj VELIKOJ REVIJI SVIH LJUBIMACA! Ovo će biti prilika da se vi i vaši ljubimci prošetate zelenim tepihom u fantastičnoj atmosferi i da se svi zajedno dooooobro zabavimo! Tokom revije izabraćemo 15 predstavnika zanimljivih kategorija – pa će od 25. Jula neki od ljubimaca nositi titulu ŠOPINGHOLIČARA, NAJ FRIZA, STAJLIŠA,… Naravno i svakog od njih očeukuju DODATNE nagrade!

Ono što smo ostavili kao šlag na tortici je proglašenje NAJELEGANTNIJEG PSA, MACE I PREDSTAVNIKA SITNIH ŽIVOTINJA! Koji pas, koja maca i koji to predstavnik ostalih vrsta životinja kući ide bogatiji za ovu titulu saznaćemo kada saberemo lajkove sa Facebooka i glasove našeg žirija!

Dakle, shvatili ste – 25. Jula će se poklanjati I “šakom i kapom”. Ako ste se ijednog trenutka dvoumili da li da prijavite svoje ljubimce, mislimo da smo odlučili umesto vas! Ovakvo druženje I zabavu sa ljubimcima ni vi ni oni NE ŽELITE DA PROPUSTITE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.