Naslovna VESTI PSI ZVERSKO TROVANJE PASA U SRBOBRANU: Pored pasa otrovane i ptice, NADLEŽNI OBAVILI...

ZVERSKO TROVANJE PASA U SRBOBRANU: Pored pasa otrovane i ptice, NADLEŽNI OBAVILI UVIĐAJ! (VIDEO)

0
zversko trovanje pasa u srbobranu petface

-U Šumadijskoj ulici, u Srbobranu živi jedna baka stara 88 godina koja voli životinje. Ima veliko dvorište i kako je koji pas lutalica dolazio do njene kuće ona bi ga nahranila i napojila i ostali bi kod nje. Imala ih je sedam, s tim što su dva bila šteneta i pet odraslih. Neke komšije su joj pomagale u hrani za pse i nikom nisu smetali, navode ljudi iz Udruženja Bak za Petface.

Juče ujutro se baka zabrinula zašto nema pasa, a uveče su bili tu, hranila ih je. I komsinica je krenula u dno bašte da ih traži i pronašla četiri psa mrtva, dva odrasla i dva šteneta.

PROČITAJTE I:

BRAVO ZAJEČARCI: Otrovani pas se oporavlja, a ko zna koliko ih je OTROVANO! (VIDEO)

-Otrovani su sa jajima u koja je ubrizgan furadon (koji je zabranjen). Pronašli su dva nepojedena, tačnije svrake su ih kljucale i one su pored ležale mrtve. Tri psa su preživela, verovatno nisu jeli ta jaja. Obaveštena je policija, koja je izašla i napravila uviđaj, navode iz Udruženja Bak.

Udruženje Bak će podneti prijavu. Postoji osnovana sumnja ko je ovo mogao da uradi i svi se nadaju da će policija uspeti to da dokaže.

-Baka je potresena, plače od tada bez prestanka. Ne može da shvati da njenih pasa više nema i da je neko nešto ovakvo mogao da uradi. Svi psi su vakcinisani. Sad sam dobila informacije da niko od nadležnih nije ta jaja pokupio, da furadana ima prosutog svuda i da ptice i dalje padaju mrtve, govore iz Udruženja Bak, dodajući da je prijava podneta i republičkoj veterinarskoj inspekciji.

Želimo pravdu za ove pse!

petface viberPOGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!
Sledeći tekstOVA ŽENA JE SJAJNA: Slepo kuče, bačeno na deponiju, ONA JE UDOMILA bez razmišljanja! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime