Naslovna VESTI ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA – Vili Nelson kaže: To su...

ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA – Vili Nelson kaže: To su najsrećniji konji na svetu!

0
ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA

Jeste li znali da je Vili Nelson, sedamdesetdevetogodišnji pevač, kantautor, glumac, aktivista i veliki zaštitnik i borac za prava životinja? Na njegovom ranču u blizini Ostina u Teksasu živi preko 70 konja, a većina su spašeni iz klanica za preradu konjskog mesa.

Obezbedio im je ogroman prostor na kome konji slobodno lutaju. Životinje su spasavane nekoliko godina unazad i ova kantri zvezda veruje da su oni sigurno najsrećniji konji na svetu. „Kada ste ovde, imate sreće, a kada niste – nemate sreće“ – jednostavno objašnjava Vili Nelson.

ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA

OD ZAROBLJENIŠTVA DO SLOBODE! Ovaj konj pretrpeo je sve ali se nije dao! (VIDEO)

Hrane se dva puta dnevno, imaju prostora za trčanje i siguran život uz veliku ljubav ljudi koji brinu o njima, a bili su spremni za klanje. Vilijeva ljubav prema konjima manifestuje se i kroz njegovu muziku koja mu je obezbedila bogatstvo od preko 25 miliona dolara. 1989. godine komponovao je i snimio veliki hit „Konj zvani Muzika“. Pored toga, 2015. godine, producirao je i video film pod nazivom „Ljubav konja“. Ovo ostvarenje mu je donelo nagradu People’s Silver Telly Award.  U filmu se govori o aktivistima koji se bore za zakon o zabrani klanja konja.

ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA

NAPUŠTENA KAO SMEĆE ali prihvaćena kao BLAGO: Zanemarivan i povređen konj stao na noge!

Svoju ljubav prema konjima preneo je i na svog sina Lukasa. On je jedan od najvatrenijih boraca za spašavanje prirodnih staništa divljih konja. Muzika Vili Nelsona, filmske uloge ali i aktivizam i dalje ga drže na vrhu liste omiljenih izvođača u Americi.

ZVEZDA KANTRI MUZIKE SPASAO 70 KONJA

Verovali ili ne, u dobi od gotovo 80 godina, on i dalje oko 200 dana godišnje provodi na turnejama ne propuštajući priliku da zagovara zaštitu konja.

Izvor: mypositiveoutlooks.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠTA ĆE BITI SA NJIM – Vezan na kratko, mršav, smrzava se…
Sledeći tekstHEROJ RATA KOJI NE RAZUME – Pas invalid odlikovan za spasavanje vojnika! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime