Naslovna VESTI Grudvica u velikom svetu: Više nikada neće pobeći od kuće

Grudvica u velikom svetu: Više nikada neće pobeći od kuće

0
grudvica u svetu, petface

Jedan zamorac po imenu Grudva, jednog dana odlučio je da upozna veliki svet van svoje kuće. Ipak, ovaj njegov izlet na ulice Sinsinatija završio se spasilačkom akcijom.

Izlet u grad jednog ovako malenog i slatkog bića kao što je Grudva, prouzrokovao je čitav kolaps u gradu. Naime, Grudva je istražujući ulice Sinsinatija i tražeći zanimljiva mesta upao u kanalizaciju i tamo se zaglavio. 

OVAJ ČOVEK IZ KRAGUJEVCA je nada za 700 pasa o kojima svakodnevno brine! (VIDEO)

BILA JE OSTAVLJENA PORED KONTEJNERA: Pronađena je potpuno bez dlake i ŽIVOTNO UGROŽENA! (VIDEO)

Nakon toga, organizovana je čitava akcija spasavanja koju su sproveli radnici kanalizacije, a pri čemu je saobraćaj morao da bude privremeno zatvoren. Kako ne bi povredili malenog Grudvu, koristili su mrežu da ga izvuku iz cevi u kojoj se zaglavio. 

Nakon što su ga spasili, odmah su kontaktirali njegovu porodicu, a po rečima spasilaca, Grudva je bio preplašen i veoma se tresao, a svakako mu je bilo potrebno i hitno kupanje. 

Na snimku koji je objavljen, vidi se radnik koji spasava Grudvu kako ga doziva kako bi mu se ovaj malo približio i kako bi mogao da ga spase. Oni napominju da je maleni zamorac imao sreće jer tog dana nije padala kiša, u suprotnom bi ga odnela velika količina vode.

Grudva je sada na sigurnom u svom domu. Sigurni smo da je prvo dobio toplu kupku i puno ljubavi kako bi se oporavio od stresa, ali i da mu je dosta upoznavanja velikog sveta.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.