Naslovna PRIJAVITE OTROV!

PRIJAVITE OTROV!

Zbog povećanog broja trovanja životinja, ali i postavljanja otrovnih supstanci na javne površine, kako našeg glavnog grada, tako i drugih gradova i mesta u Srbiji, redakcija Petface je odlučila da pokrene stranicu – “PRIJAVITE OTROV!”

Putem Facebook stranice Petface portala nam javljajte gde ste videli supstancu za koju sumnjate da je otrov, koji može da ugrozi živote životinja, ali i ljudi, a pre svega dece, javite nam i mi ćemo okačiti tu vest na ovu stranicu i tako vas obavestiti o mestima, na kojima se nalaze otrovne supstance. – OTROV MOŽETE PRIJAVITI MUP-u I MOLIMO VAS DA NAS OBAVESTITE O TOME ŠTA SU VAM REKLI.

9. mart

Poruka otvoreno potresene žene, koja kruži mrežama je još jednom UPOZORENJE da svi otrovi postavljeni nedužnim životinjama, mogu ozbiljno da ugroze živote i naše dece.

Pronađen otrov u centru. petface

Prolazila sam danas sa detetom, vidim žuti se traka, ja po inerciji u što širem luku da obiđem…Više čovek ne može ni da ide da šeta bezbrižno.

Reč je o incidentu, na uglu Njegoševe i Baba Višnjine, zbog kog je Fondacija Pokret Levijatan dobila preko 40 poziva da izađe na lice mesta kako bi utvrdila šta je u pitanju.

Molimo sve nadležne organe da reaguju jer ovo je jako opasno, ovo vetar može da raznese i da bude opasno za decu i životinje, čuje se na snimku koji je objavljen na stranici Fondacija Pokret Levijatan – STOP Violence.

Iz Veterine Beograd smo dobili informacije da im ništa nije prijavljeno kada je reč o ovom slučaju postavljanja otrova.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.