Naslovna O nama

O nama

Sada već davne 2011. godine osvanula je prva društvena mreža sa ličnim profilima naših najboljih prijatelja – pasa, mačaka, kunića, feretki, pa i onih malo egzotičnijih! Petface je povezao svet zajedničkim osećanjem – ljubavi prema životinjama i prirodi. U šali kažemo, postali smo Cukenberg za životinje!

Rasli smo mi, ali i potrebe svih naših virtuelnih prijatelja. Hteli su nešto više od razmenjivanja fotografija, tagovanja na statusima, hvaljenja video klipovima u kojima njihovi ljubimci pokazuju svoje talente. Hteli su savete, odogovore na pitanja koja ih muče, hteli su – kako mi to volimo da kažemo – više da čitaju nego da pišu!

Nakon tri godine, njihove želje smo pretvorili u stvarnost! Tako je prva, najveća i jedina društvena mreža za kućne ljubimce prerasla u portal namenjen istoj ciljnoj grupi – vlasnicima i ljubiteljima životinja.

Danas se portal Petface.net može pohvaliti sa:

– preko 6 hiljada ekskluzivnih vesti životinjskog sveta,

– intervjua i živih zapisa sa lica mesta,

– stalno ažuriranim savetima stručnjaka – veterinara iz cele Srbije i

– najvećom enciklopedijom iz sveta životinja i pet industrije – petopedijom, sa preko 500 tekstova i saveta, koja i dalje raste

– prosečnom dnevnom posetom od preko 5.000 postilaca sajta.

Portal Petface je od samog starta uključen u akcije udomljavanja životinja, sa željom da ubuduće svi napušteni štenci i mačići pronađu pravi dom i vlasnika za sebe.

Ovde se ne zaustavljamo! Nastavljamo da vas nagrađujemo kroz kvizove i nagradne igre, da organizujemo uživo druženja, da pomažemo nestalima i udomljavamo napuštene!

Petface – tradicija duga 7 godina!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.