Naslovna VESTI PACOV KAO KUĆNI LJUBIMAC: Pružaju ljubav kao i ostale životinje! (VIDEO)

PACOV KAO KUĆNI LJUBIMAC: Pružaju ljubav kao i ostale životinje! (VIDEO)

0
pacov kao kućni ljubimac petface

Veliki broj nas misli da su pacovi zle i prljave životinje, međutim, oni koji ih drže kao kućne ljubimce definitivno bi rekli da su u stvari vrlo inteligentna i ljupka stvorenja koja čine sjajne drugove.

Od katastrofe koja se vezuje za Crnu kugu ovoj vrsti reputacija nije na zavidnom nivou  ali kada filmovi poput Ratatouille-a postanu uspešni, imidž pacova posljednjih godina postaje sve simpatičniji.

PROČITAJTE I:

Pitanje koje muči sve vlasnike: DA LI MAČKA TREBA DA PIJE MLEKO?

DA LI SU OVO ŠTENCI ILI NE: Pronašao kutiju sa napuštenim štencima – ili zapravo ne!?

TAJNA VREMENSKE KAPSULE: Čovek otvorio 120 godina staru vremensku kapsulu i u njoj našao ovo! (VIDEO)

Roditeljski dom Rachie brine o pacovima različitih veličina i starosnih grupa. Oni zbrinjavaju pacove kojima je potreba stalna nega. Imaju Facebook stranicu na kojoj dele fotografije ovih životinja kao i na druge događaje. Imaju i prilično jedinstven album na kojem objavljuju nedeljne prijave, album nosi naziv „Najboljeg i najgoreg ratnog vikenda“, albuma koji slavi određene pacove zbog njihovog dobrog ponašanja, a druge stidi zbog toga što su nestašni.

PACOV KAO KUĆNI LJUBIMAC: Pružaju ljubav kao i ostale životinje! (VIDEO)

Započeli smo pre dve godine, kada sam ja počeo da pomažem štakorima kao hobi, dok sam studirao”, objasnio je Rejč, dodajući da je potražnja rasla eksponencijalno i sada smo tim od 20 volontera, hranitelja i administratora i tim od tri menadžmenta.

Ova porodica je pomoć pružila preko 300 pacova prve godine, preko 700 druge. Nije bitno o kojoj je životinji je rač ako nam ona pruža ljubav i čini nas srećnim. Svako živo biće zaslužuje da mu bude pružena ljubav. 

Izvor: Boredpanda.com

PACOV KAO KUĆNI LJUBIMAC: Pružaju ljubav kao i ostale životinje! (VIDEO)POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.