Naslovna VESTI PANIKA U PARKU: Ogromna zmija primećena u centru grada

PANIKA U PARKU: Ogromna zmija primećena u centru grada

0
zmija u parku

Prolaznici koji su imali priliku da vide ovu ogromnu zmiju bili su veoma uplašeni, posebno činjenicom da je više građana prisustvo ove zmije prijavilo na više lokacija. Službenici gradske službe Pitcburga su veoma brzo reagovali.

zmija u parku

Ipak, nisu mogli da pronađu zmiju i ona se još uvek nalazi na slobodi i unosi nemir među stanovnike ovog dela grada. Srećom, posle proučavanja snimaka utvrđeno je da se radi o bezopasnoj vrsti koja nije neuobičajena u oblastima oko Pitcburga. Ono što jeste neuobičajeno sigurno jeste njena dimenzija.

zmija u parku

Pročitajte i ovo: JA ĆU MU BITI MAMA! – Svi žele malu, izgubljenu bebu lisice.

Očevici su se plašili da se radi o nekoj vrsti udava, velikom pitonu ili boi koja je prerasla svoju uobičajenu dimenziju pa ju je vlasnik pustio na slobodu. Ovo nije neuobičajena pojava pogotovu kada se radi o aligatorima.

zmija u parku

NEVEROVATNO: Izgubljena mačka pronašla svoje spasioce u Švajcarskim Alpima

Radi se o crnoj pacovskoj zmiji koja je veoma korisna za životnu sredinu. Nije otrovna i nema običaj da napada ljude. Stručnjaci su objasnili da najgore što ona može da uradi jeste da u samoodbrani ujede. Tretman mesta ujeda je jednostavan, ispiranje vodom i sapunom, dezinfekcija i lokalna primena antibiotskih krema kako bi se sprečile potencijalne infekcije.

zmija u parku

Deluje sve prilično jednostavno i bezopasno ali… teško da je ovo sve umirilo građane. Stručnjaci i dalje tragaju za ovim novim stanovnikom parka i namera im je da zmiju posle hvatanja ponovo puste u prirodu van grada.

Izvor:  people.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.