Naslovna VESTI Pošli su da podgreju večeru, a onda su u rerni našli nešto...

Pošli su da podgreju večeru, a onda su u rerni našli nešto i DOŽIVELI ŠOK!

0
doziveli sok petface

Jedan stariji par pripremao se za večeru prošle nedelje kada su otvorili rernu i bili potpuno šokirani onim što su videli. Pronašli su zmiju dugu tri metra i odmah su pozvali RSPCA, ali kada su inspektori organizacije došli, zmija je nestala.

Inspektor je rekao paru da se jave njima ukoliko se ponovo zmija pojavi i nakon dva dana se to zaista i desilo i to ponovo u rerni.

Pošao je da baci smeće, ali ono što je pronašao u kanti ga je ZAPREPASTILO!

-Kada sam otvorila vrata rerne i videla je šokirala sam se. Nedavno sam imala operaciju katarakte i pitala sam se da li me to oči varaju, ali i moj muž ju je video, objašnjava 82 godine stara gospođa u čijoj se rerni našla zmija.

doziveli sok petface

Par je brzo stupio u kontakt sa RSPCA kako bi im pomogli.

-Kada sam stigao očekivao sam da pronađem malog kukuruznog smuka, ali to je bila prilično duga zmija, preko tri metra. Ovo je bila afrička kućna zmija, udav, dakle ne otrovna zmija, naveo je Haris iz RSPCA u saopštenju za medije.

Haris je uspeo da izvuče zmiju iz rerne, a onda ju je veoma pažljivo zbrinup pomoću specijalizovane opreme. Zmija, koja se sada zove Sami, bila je odmah odvedena kod specijaliste za gmizavce.

Zmija dobila PROTEZU kako bi mogla normalno da se hrani!

-Mora da je zmija došla kroz rupu na zidu kuće, iza šporeta, verovatno je bila privučena toplotom, istakao je Haris.

Afričke smeđe kućne zmije se mogu naći kod ljudi u afričkim naseljima. Bez obzira da li je izgubljena ili napuštena, sada je sigurna i neverovatno srećna što ju je savesni par pronašao i obavestio organizaciju RSPCA.

doziveli sok petface

-Mi smo veliki ljubitelji životinja i samo smo želeli da zmija bude na sigrnom, navela je žena koja je pronašla zmiju u svom domu.

Zmija je dobro i nema nikakvih povreda ili bolesti. Uživa u životu i zahvalna je spasiocima što više neće upadati u slične neprilike. Svi brinu o njoj i ljubimac je u skloništu.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.