Naslovna VESTI MAČKE IZGLEDA KAO ANĐEO – Kako je neko mogao da ga napusti?

IZGLEDA KAO ANĐEO – Kako je neko mogao da ga napusti?

0
Mače Bruno

U uglu terminala u blizini gejta na aerodromu Hari Rid u Las Vegasu, SAD, kotrljala se ružičasta i žuta loptica. U stvari, bio je to šestonedeljni mačak u jarkim bojama. Ostavljen je u kolicima za bebe, sa peškirom i dve igračke.  Izgleda kao anđeo.

Ostavljeno mače

Niko nije znao kako je mačak stigao do aerodroma i onda baš tu napušten. Vest koju je objavila Fondacija za životinje u Las Vegasu na Instagramu, iznenadila je i rastužila sve one koji su saznali za ovaj slučaj. “Izgleda kao anđeo: kako su mogli da urade nešto tako?”, jedan je od mnogobrojnih komentara koji su se pojavili posle saznanja o slučaju.

Pročitajte i ovo: SUDBINA MU NIJE BILA NAKLONJENA – Maleno mače nije imalo sreće ali se i dalje hrabro bori!

Upoznajte Bruna, mače koje je napušteno na aerodromu u Las Vegasu.

Fondacija za životinje, jedno od najvećih skloništa za životinje u Americi, pobrinulo se o mačetu koji je dobio ime Bruno. Živahan je, razigran, dobro jede i divi se svojoj okolini. Online zajednica izrazila je svoje ogorčenje i solidarnost sa malim mačetom.

Spaseno mače Bruno

Pročitajte i ovo: KRALJICA SATIVA – Nekada zlostavljana od strane dilera droge, danas otkriva narkotike

Menadžeri centra su rekli da su trenutno zaduženi za Brunovu negu, ali da će uskoro biti spreman za usvajanje od strane neke porodice. Neće biti teško pronaći dom za Bruna: mnogi su već javno izrazili spremnost da se brinu o njemu.

Bruno čeka novi dom

Iako je imao sreće što je pronađen i spašen, tužna je činjenica da je neko napustio tako mladu životinju na ovaj način. Srećom, mnogi mu žele srećan i dobar život u njegovom novom domu. “Zaslužuješ i naći ćeš najbolji dom, slatkišu.” “Želimo da mače nađe najbolju porodicu i da živi život pun sreće i avantura!” “Bruno izgleda kao slatki anđeo.” “Voleo bih da ga vidim kako nalazi svoj večni dom”… Bruno je mačak kojeg bi svi želeli u svojoj porodici… osim one osobe koja ga je tako surovo odbacila.

Izvor:  pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS KOJI MOŽE SVE DA PRONAĐE – Nemačka ovčarka pronašla i spasla tek rođene lisičiće.
Sledeći tekstODRASLI, ČITAJTE I UČITE! – Sedmogodišnji dečak spasao preko 4.000 napuštenih pasa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime