INSIPRACIJA DANA: Nakon smrti sina, udomio pit bula i proputovao sa njim pola sveta!

Kada mu je sin u 26. godini preminuo od kancera jetre, Ari Guregijanu sa Floride se srušio ceo svet! Pokušao je da život nastavi sasvim uobičajenim tempom, da nastavi posao ličnog kuvara, međutim..nije mu išlo!

Tada je rešio i udomio pit bula iz azila, psa koji će ga osetiti, koji će razumeti njegove boli jer je i sam pretrpeo mnoga mučenja. Tada je sa svojim najboljim prijateljem krenuo u bespovratno putovanje po Americi!

Pročitajte još:
Jordan (27) u nesreći je izgubio oko. Danas je udomio štene rođeno bez oka!

udomio pit bula petface

Spirit i Ara su tog dana seli na motor, Spirit u prikolicu razume se, ponevši nešto opreme za kampovanje i kameru. Tada je i počela njihova zajednička „terapija“. Obilazili su mnoga prelepa i izolovana mesta u Americi, a u prilog tome objavljuju i fotografije koje dokumentuju sva njihova proputovanja.

Pročitajte još:
ZA PRIMER: Džordž Kluni udomio psa iz azila!

Ara je izdao i knjigu “Sloboda s obe strane povoca”, a prema njegovim rečima nikada im nije dosadno i uvek su zaokupirani nečim.

– Ne možete da nas ne primetite na putu, na prelepim sporednim putevima kojima se vozimo. Mahnite nam – to je uvek deo naše životne terapije. Verujte mi, pomaže, izađite iz svoja četiri zida i saznaćete. Put je veliki učitelj, rekao je Ara.

Uživajte u ovim, malo je reći feeeenomenalnim kadrovima!

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Google+0